SLAVIŠA MARKOVIĆ: Mrtvačnica ‘’MORA’’ početi da radi sljedeće godine (foto)

Datum:

Share post:

Na 34. sjednici Skupštine grada Bijeljina, koja je održana u petak, 6. decembra, veliku polemiku izazvao je Prijedlog odluke o izmjenama odluke o grobljima i pogrebnoj djelatnosti  na području grada Bijeljine.

Kada je riječ o prijedlogu odluke o izmjenama odluke o grobljima i pogrebnoj djelatnosti na području grada Bijeljine, Marković je rekao da, kada je u pitanju investicija na gradskom groblju i završetak mrtvačnice, to se mora staviti u zakonski okvir.

“Mrtvačnica u punom kapacitetu će morati da počne da radi sljedeće  godine. Do sada je gro privatnih lica vršilo određene usluge kada su u pitanju pogrebne djelatnosti.  Naša je obaveza kao grada da registrujemo navedeno komunalno preduzeće, koje će se baviti isključivo ovim nadležnostima”, rekao je Marković.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik Skupštine rekao je da su određeni odbornici imali nejasnoće kada je riječ o određenim pitanjima u vezi sa ovom tačkom dnevnog reda.

“Kada smo uvidjeli da je sve bilo definisano Zakonom o pogrebnim djelatnostima i da je ova odluka bila u potpunosti u skladu sa zakonom, postignut je konsenzus i navedena odluka je podržana ne samo od skupštinske većine, nego i od odbornika koji nisu dio većine”, rekao je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...