Slavenko Ristić zahvalio članovima i simpatizerima RSS: Ovo je vaša pobjeda!

Datum:

Share post:

Republička stranka Srpske organizovala je u Bijeljini veliko druženje povodom osvajanja poslaničkog mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, što je rezultat koji je na proteklim Opštim izborima ostvario lider RSS-a Slavenko Ristić.

Pred više od šest stotina članova i simpatizera RSS-a Ristić je poručio da uspjeh duguje svima koji su vjerovali u njegov program i djela koja je ostvario kao privrednik i humanista.

On je rekao da je sadašnjim generacijama Republika Srpska ostavljena kao zadužbina i da se svi moraju potruditi kako bi je učinili ekonomski jakom i održivom.

– Zato sam na ovim izborima bio uz SNSD, jer sam svjestan da nam ne treba nikakva rušilačka energija, nego nastavak prosperiteta, gradnje novih saobraćajnih, ekonomskih i političkih veza. Dugujem veliko hvala Semberiji, Majevici, Posavini i svim glasačima koji su me podržali. Ja vas neću iznevjeriti – naveo je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da gotovo 10.000 glasova koje je osvojio pokazuju da ljudi vjeruju u bolje sutra i da se vrijedi boriti za ljepši život djece koja se rađaju u Srpskoj.

Predsjednik RSS Mladen Petrović naglasio je da je prethodna izborna kampanja zahtijevala velika odricanja, ali da je rezultat pokazao da je bilo vrijedno boriti se za program i ideje RSS-a.

– Republička stranka Srpske je nastala na ideji zalaganja za opšte dobro, a ne za lične interese. Slavenkov rezultat je dokazao da smo na ispravnom putu i sada smo još odlučniji da ne dozvolimo lošijim od nas da nas vode. Drago mi je da smo uspjeli doprinijeti i rezultatu SNSD-a, kao i rezultatu kandidata za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, sa kojima zajedno branimo i čuvamo ono najsvetije – Republiku Srpsku – dodao je Petrović.

Druženju članova RSS-a prisustvovao je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Miroslav Milovanović sa najbližim saradnicima.

Lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić učestvovao je na prethodnim Opštim izborima BiH kao kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Ristić je osvojio poslanički mandat, dobivši podršku gotovo 10.000 glasača i ostvarivši drugi najbolji rezultat na kandidatskoj listi SNSD-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Humanitarna Novogodišnja i Božićna akcija Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Bijeljina (video)

JU Centar za socijalni rad Bijeljina i Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina , tradicionalno, dvanaestu godinu za redom,...

U nedjelju 11. decembra humanitarna predstava za Dimitrija Martinovića iz Popova – „Petar Pan – frka u Nedođiji (foto)

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine, ovaj vikend će igrati humanitarnu predstavu za dječaka Dimitrija Martinovića iz Popova. U pitanju je...

Koncert Siniše Pajića u Bijeljini – „Od Baha do Sevdaha“

Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić, profesor solo pjevanja u Muzičkoj školi ugrijao je u ovim decembarskim danima...

Zbog odluke EU u Facebooku i Instagramu čupaju kosu

Meta se ove godine već borila sa padom prihoda od reklama, a odluka regulatora privatnosti Evropske unije prijeti...