Slavenko Ristić u Koviljušama: Imate vrijedne ljude, a za infrastrukturu borićemo se zajedno (foto)

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić u Koviljušama: Imate vrijedne ljude, a za infrastrukturu borićemo se zajedno

– Fiskulturna dvorana za osnovce, korištenje gasa kao energenta, infrastrukturno unapređenje naselja, više sadržaja za mlade i starije, neke su od tema kojima ću se posvetiti zajedno sa mojim saradnicima i stanovnicima Koviljuša u narednom periodu – izjavio je Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

– Večeras smo došli da poručimo građanima Koviljuša da ćemo učiniti sve da se one dalje razvijaju, kako bismo podigli kvalitet života ovog gradskog naselja. Znamo da postoji razvedena plinska infrastruktura, a juče ste vidjeli da su predsjednici Dodik i Vučić ozvaničili početak radova na izgradnji auto-puta Rača-Bijeljina. Uporedo s auto-putem biće pušten u rad gasovod, koji će Koviljuše i cijelu Bijeljinu snabdijevati navedenim energentom – istakao je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je naglasio da je u razgovoru sa mještanima Koviljuša saznao da je potrebno izgraditi fiskulturnu dvoranu za đake, ali i ostale mlade koji žele da se bave sportom.

– Bijeljina ima velike razvojne mogućnosti i zato ovaj grad treba da predstavljaju ljudi koji će više raditi, a manje pričati i koji znaju kako da te razvojne mogućnosti iskoriste. Koviljuše su, gledano urbanistički, veoma zanimljive – izgrađene su u obliku srca! A to i jeste naša večerašnja poruka, da smo svim srcem uz ove vrijedne ljude, da ih volimo i cijenimo i da zajedno možemo ostvariti sve ciljeve koje zacrtamo – zaključio je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...