SNSD u Koviljušama: SLUŠAMO POTREBE GRAĐANA – ZAJEDNO ČUVAMO STABILNOST SRPSKE

Datum:

Share post:

Kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest na jedinstvenoj Listi SNSD: Zlatan Lazarević, Branka Gavić i Slaven Ristić ponudili su večeras u Koviljušama svu potrebnu pomoć kako bi se obezbijedili bolji uslovi života u ovom, jednom od najvećih izbjegličkih naselja u Semberiji.

Poručili su i da je „potpuno jasno da je za kontinuitet razvoja i stabilnosti Republike Srpske potrebno podržati politike Milorada Dodik i Željke Cvijanović i njihov  izbor na mjesta predsjednika Republike i člana Predsjedništva BiH“, dok  izbor kandidata SNSD za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamenta BiH pokazuje da ova stranka ima kapacitete i ljude sposobne da rješavaju probleme.

TESTNA REKLAMA

„Koviljuše su kao naselje nastale u posljednjih 20 godina, i sjećam se kada je ovdje bio makadamski put. Gradska uprava se nije baš proslavila kad je u pitanju ovo naselje. Mnoge stvari su ostale nedovršene, a mnoge je SNSD i pokojni Bato Bobar radio u režiji koja nije u nadležnosti Republike Srpske. Nadam se da ćemo u budućem periodu iznaći rješenja za probleme ovog naselja“ rekao je Lazarević.

Kandidat Branka Gavrić je istakla da su najveći izazovi infrastrukturne prirode.  Jedan od najvećih je nezavršen, otvoreni kanal za odvod kišne i fekalne kanalizacije.

„Tu su i neasfaltirane i nezavršene ulice.  Na dugim i pravim asfaltiranim ulicama na kojima brzina nije prilagođena, nije bezbjedan odlazak djece do škole, jer nema ležećih policajaca i trotoara. Ono što se  ističe kao najveći zahtjev je što nisu povezani autobuskom linijom sa gradom čime nemaju riješen odlazak djece u srednju školu, u Dom zdravlja, bolnicu“ rekla je Gavrić.

Kandidat Slavenko Ristić je rekao da ima simbolike između naselja koje je izgrađeno u obliku srca i ljudi koji žive u Koviljušama.

„Drago mi je da vidim da je Bijeljina u ekspanziji. Naselje je veliko, i ovdje je urađen plinski cjevovod, što će mnogo značiti, jer će energetski biti zbrinuto, kada se uz auto-put izgradi i gasovod. Ovdje je potrebna i fiskulturna sala. Sve što bude do mene i do nas, mi ćemo se staviti na raspolaganje građanima “ rekao je Ristić.

Iako je rješavanje najvećeg broja  pobrojanih problema u nadležnosti lokalne vlasti i odbornici SNSD su već pokretali inicijative za njihovo rješavanje u Skupštini grada, one nikada nisu provedene. Zbog toga su kandidati za narodne poslanike obećali veće angažovanje kako bi se sagledale sve mogućnosti djelovanja i realizacije već usaglašenih rješenja sa građanima Koviljuša.   

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...