SLAVENKO RISTIĆ: Podržaću Izborni zakon RS, RSS aktivno učestvuje na mitingu SRPSKA TE ZOVE

Datum:

Share post:

-Podržavam Izborni zakon Republike Srpske i miting „Srpska te zove“, rekao je Slavenko Ristić.

Danas će u Banja Luci biti održana Posebna sjednica Narodne skupštine na čijem predloženom dnevnom redu će se naći i Prijedlog izbornog zakona Republike Srpske.

Takođe na Trgu Krajine u Banjaluci u 18.00 časova počeće veliki miting pod nazivom „Srpska te zove“ sa kojeg će jasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

Tim povodom smo kontaktirali i poslanika u NS RS iz Bijeljine Slavenka Ristića koji je za Dešavanja u Bijeljini izjavio da podržava Prijedlog izbornog zakona Republike Srpske.

-Naravno da podržavam Prijedlog izbornog zakona Republike Srpske, a što se tiče mitinga pod nazivom „Srpska te zove“ rukovodstva i članstvo RSS iz cijele Srpske će prisustvovati i biti danas od 18.00 časova na Trgu Krajine u Banja Luci, rekao je za Dešavanja u Bijeljini poslanik u NS RS Slavenko Ristić koji je ujedno i lider RSS.

Pored Prijedloga izbornog zakona Republike Srpske na sjednici NS RS će se naći i Prijedlog zakona o referendumu i građanskoj inicijativi, kao i Zaključni izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ: I Dodik je pod sankcijama, evo ga pored mene, družimo se

Predsjednik Aleksandar Vučić na pitanje o ulasku u Vladu Srbije Nenada Popovića i Aleksandra Vulina koji su pod...

Sindikalno okupljanje i poruke iz Banjaluke: Glavna tema minimalna plata i prava radnika

U parku "Mladen Stojanović" danas su se okupili predstavnici Saveza sindikata i 15 granskih sindikata povodom 1. maja. Novi...

Čestitka OO SP Ugljevik povodom Međunarodnog praznika rada 1. maja

OO SP Ugljevik je uputio čestitku povodom Međunarodnog  praznika rada 1. maja: Dragi radnici, želimo Vam da živitedostojanstveno od...

Dobro došle, prvomajske bebe: U Srpskoj rođeno 13 djevojčica i 12 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba i to 13 djevojčica i 12 dječaka. Banjaluci...