U Modriči je danas održana sjednica Predsjedništva Socijalističke partije Srpske na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija i na kojoj je usvojen plan rada ove partije za naredni period.

“SPS će kroz institucionalno djelovanje, a u skladu sa ustavima Republike Srpske i BiH, i u narednom periodu podržavati politike kompromisa i očuvanja dejtonske strukture, kao i evropski put Srpske i BiH. Kao narodna partija, vodićemo se interesima našeg naroda, čija prava su zagarantovana Dejtonskim sporazumom”, rekao je lider partije Goran Selak.

Na sjednici je bilo riječi i o unutarpartijskim izborima, kao i o predstojećim Lokalnim izborima koji se održavaju u oktobru.

“Članovi Predsjedništva usvojili su Informaciju o provođenju unutarpartijskih izbora. Dobar dio posla je već obavljen, a u narednom periodu nas očekuje niz lokalnih izbornih skupština na kojima ćemo izabrati nove organe partije u opštinama i gradovima. Pripremamo veliki Kongres SPS-a gdje će se birati najviši organi partije, a usvojićemo i programske dokumente sa fokusom na poboljšanje statusa mladih, radnika i penzionera”, poručio je Selak nakon sjednice Predsjedništva SPS-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име