BRATUNAC: Predsjednici SPS i NDP Bratunac i tri odbornika pristupili SNSD

Datum:

Share post:

Predsjednici Opštinskog odbora SPS-a i NDP-a iz Bratunca, te tri odbornika lokalnog parlamenta danas su pristupili SNSD-u.

Ova odluka donesena je tokom današnjeg sastanka sa organizacionim sekretarom SNSD-a Igorom Dodikom i predsjednikom Opštinskog odbora ove partije u Bratuncu Markom Mrkajićem.

Mrkajić je izjavio Srni da pristupanje novih članova SNSD-u govori o jačini partije, ali i odgovornosti politike koju ona vodi.

„Pristupanje dva opštinska odbora, među kojima su tri odbornika u Skupštini opštine Bratunac, SNSD-u govore o jačini ove partije na lokalnom i na republičkom nivou“, naglasio je Mrkajić.

On je istakao da SNSD vodi najodgovorniju politiku i otvoreni su za saradnju sa svima koji žele razvoj i prosperitet lokalne zajednice, ali i cijele Republike Srpske.

„Prije svega, smatram da su nas ujedinili politika Milorada Dodika, Republika Srpska i borba za očuvanje njenog integriteta i jedinstva, te osnaživanje u borbi protiv njene degradacije i ukidanja“, ocijenio je Mrkajić. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...

Uspješna Srpska ’’dr Zlatko Maksimović’’ predala CiK prijavu za Lokalne izbore – za odbornike i za gradonačelnika Bijeljine

Uspješna Srpska ’’dr Zlatko Maksimović’’ predala je Centralnoj izbornoj komisiji prijavu za predstojeće lokalne izbore, za oba nivoa,...