БРАТУНАЦ, 5. АПРИЛА /СРНА/ - Предсједници Општинског одбора СПС-а и НДП-а из Братунца, те три одборника локалног парламента данас су приступили СНСД-у.

Predsjednici Opštinskog odbora SPS-a i NDP-a iz Bratunca, te tri odbornika lokalnog parlamenta danas su pristupili SNSD-u.

Ova odluka donesena je tokom današnjeg sastanka sa organizacionim sekretarom SNSD-a Igorom Dodikom i predsjednikom Opštinskog odbora ove partije u Bratuncu Markom Mrkajićem.

Mrkajić je izjavio Srni da pristupanje novih članova SNSD-u govori o jačini partije, ali i odgovornosti politike koju ona vodi.

„Pristupanje dva opštinska odbora, među kojima su tri odbornika u Skupštini opštine Bratunac, SNSD-u govore o jačini ove partije na lokalnom i na republičkom nivou“, naglasio je Mrkajić.

On je istakao da SNSD vodi najodgovorniju politiku i otvoreni su za saradnju sa svima koji žele razvoj i prosperitet lokalne zajednice, ali i cijele Republike Srpske.

„Prije svega, smatram da su nas ujedinili politika Milorada Dodika, Republika Srpska i borba za očuvanje njenog integriteta i jedinstva, te osnaživanje u borbi protiv njene degradacije i ukidanja“, ocijenio je Mrkajić. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име