SELAK, SPS: Podrška državotvornoj politici Srbije, miru i stabilnosti

Datum:

Share post:

Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske – SPS, izjavio je da bi se cijeli srpski narod trebao ujediniti u odbrani suštinskih vrijednosti društva, posvetiti bezbjednosti građana i očuvanju mira i stabilnosti nakon nezapamćenih tragedija u Srbiji, koje su izazvale nemjerljivu tugu u svima nama.

“Žaleći mlade živote, dužni smo da iskažemo pijetet prema žrtvama nezapamćenih tragedija u Srbiji, dok je krajnje nedobronamjerno sakupljati političke poene i zloupotrebljavati osjećanja ljudi. Nije humano, a ni opravdano, u ovom teškom času, koristiti ljudske tragedije za ostvarivanje političkih ciljeva”, izjavio je lider SPS-a.

Podsjetimo, opozicija je u Beogradu organizovala proteste nakon teških tragedija, dok je za 26. maj najavljen državotvorni skup, na kojem će biti promovisane vrijednosti mira, stabilnosti i suverenosti države i naroda.

“Cijelom srpskom narodu, a naročito nama u Republici Srpskoj i našoj braći na Kosovu i Metohiji, neophodna je jaka i stabilna Srbija, a ne Srbija koja se podriva iznutra. Vlast se ne mijenja nasiljem i protestima, zloupotrebljavajući ljudske tragedije. Izbori su vrijeme za političke okršaje i demokratsku borbu za vlast, a srpski narod ima demokratski kapacitet da svima pruži priliku u izbornom procesu”, zaključio je predsjednik SPS-a, Goran Selak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...