Selak (SPS) i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”

Datum:

Share post:

Predsjednik SPS Goran Selak i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastali su se u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”.

“Uvijek sa zadovoljstvom dočekujemo našu braću iz Srbije, naše saborce iz Pokreta socijalista i velikog prijatelja Aleksandra Vulina. Razlog današnjeg susreta je značajniji od ostalih, jer smo se danas okupili kako bismo zajedno podržali dejtonski položaj i državnost Republike Srpske, te kako bismo našem narodu poručili da nikada neće ostati sam na vjetrometini međunarodnih udara”, rekao je Selak nakon sastanka sa Vulinom.

Socijalistička partija Srpske i Pokret socijalista su bratske partije nacionalno odgovorne ljevice koje sarađuju na osnovu Sporazuma o međusobnoj saradnji.

“Kada smo u Republici Srpskoj mi smo svoji na svome, baš kao što ste i vi svi iz Republike Srpske svoji na svome kada dođete u Srbiju. Došli smo da kažemo istinu u lice cijelom svijetu, a ta istina podrazumijeva da Srbi nisu narod zločinaca, već narod oslobodioca. Slobodu smo uvijek donosili drugima. I danas srpski narod nosi baklju slobode i nikakve rezolucije neće moći da ugase tu baklju”, poručio je danas Aleksandar Vulin, senator Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: U Janji održan 11. memorijalni fudbalski turnir „Ibrahim, Ejjub i Osman“ (foto)

U Janji je nedavno održan 11. memorijalni fudbalski turnir "Ibrahim, Ejjub i Osman" koji baštini sjećanje na tri...

Koliko će Crvena Zvezda platiti za otkup defanzivaca

Crvena zvezda ima rok za aktiviranje otkupne klauzule Nasera Đige. Naser Điga (21) nedavno je dobio srpski pasoš i...

Sutra obilježavanje 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će sutra (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...

BIJELJINA: Održana edukacija za 15 fudbalskih sudija – polaznika

Komisija za talent – mentor program Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina na čelu sa Draženom Marićem...