Selak (SPS) i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”

Datum:

Share post:

Predsjednik SPS Goran Selak i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastali su se u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”.

“Uvijek sa zadovoljstvom dočekujemo našu braću iz Srbije, naše saborce iz Pokreta socijalista i velikog prijatelja Aleksandra Vulina. Razlog današnjeg susreta je značajniji od ostalih, jer smo se danas okupili kako bismo zajedno podržali dejtonski položaj i državnost Republike Srpske, te kako bismo našem narodu poručili da nikada neće ostati sam na vjetrometini međunarodnih udara”, rekao je Selak nakon sastanka sa Vulinom.

Socijalistička partija Srpske i Pokret socijalista su bratske partije nacionalno odgovorne ljevice koje sarađuju na osnovu Sporazuma o međusobnoj saradnji.

“Kada smo u Republici Srpskoj mi smo svoji na svome, baš kao što ste i vi svi iz Republike Srpske svoji na svome kada dođete u Srbiju. Došli smo da kažemo istinu u lice cijelom svijetu, a ta istina podrazumijeva da Srbi nisu narod zločinaca, već narod oslobodioca. Slobodu smo uvijek donosili drugima. I danas srpski narod nosi baklju slobode i nikakve rezolucije neće moći da ugase tu baklju”, poručio je danas Aleksandar Vulin, senator Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...

U četvrtak sjednica Vlade Srpske u Srebrenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će u četvrtak, 23. maja, u Srebrenici biti održana...

VUKOVIĆ: Nezinteresovanost SNSD kadrova za spoljnu politiku BiH

Svjedočimo još jednom „uspjehu“ srpske reprezentacije u Sarajevu na spoljnopolitičkom planu: dok se oni, u prvom redu srpski...

PANDUREVIĆ: “Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao“

''Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao''. Ovim riječima je član...