SDS ostao bez odbornika u Skupštini Doboja

Datum:

Share post:

DOBOJ – SDS nema više svojih odbornika u Skupštini grada Doboj jer će svih jedanaest ubuduće djelovati kao samostalni, najavljeno je nakon sjednice Kluba odbornika, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

„Po trenutnim dogovorima (novi predsjednik Kluba odbornika) bi trebao da bude Predrag Lazić“, kazao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada i jedan od SDS-ovih odbornika koji će u daljem radu lokalnog parlamenta djelovati u okviru nezavisnog kluba odbornika.

TESTNA REKLAMA

Boris Jerinić, doskorasnji član SDS-a kojeg je lider te partije Vukota Govedarica isključio iz stranke zbog nestatutarnog djelovanja zahvalio se svim odbornicima koji su nakon raspuštanja Gradskog odbora SDS-a prešli u novi klub odbornika, koji će djelovati u okviru skupštinske većine.

„I koji daju punu podršku svemu onome što je Obren Petrović, Nebojša Marić, Danijel Jošić, i svi mi zajedno donijeli u proteklom periodu, a to je zato što želimo napredak grada Doboja kroz projekte (za) koje sam siguran da će uslijediti u narednom periodu. Imamo podršku i skupštinske većine“, kazao je Jerinić.

On je ponovio da će novi skupštinski Klub odbornika imati nezavisnog kandidata za gradonačelnika, za kojeg su uvjereni da će pobijediti na prijevremenim izborima za tu poziciju.

„Naravno, tražićemo i podršku svih političkih partija ovdje, koje participiraju u gradu Doboju. Ja sam uvjeren da ćemo imati jednu široku podršku jer želimo da grad Doboj i građani Doboja imaju punu otvorenost i saradnju sa i Vladom RS i sa Savjetom ministara BiH“, kazao je Jerinić.

Ključeve SDS-ovih prostorija i služebno vozilo, za koje su kaže Jerinić svi članovi dali lični doprinos, predali su Sekretarijatu stranke čiji su predstavnici dolazili u Doboj.

Izvor: www.nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...