Inteligentne žene psuju

Datum:

Share post:

Ako ste pripadnica lepšeg pola kojoj stalno zameraju da nije kulturna jer psuje, probajte da im ponudite objašnjenje za tu naviku.

AKO ste pripadnica lepšeg pola kojoj stalno zameraju da nije kulturna jer psuje, probajte da im ponudite objašnjenje za tu naviku. Recite im da ste natprosečno inteligentna osoba, jer tako tvrde naučnici sa Univerziteta Ročester.

Istraživači su pokrenuli studiju na temu o ponašanju žena i o tome šta je okidač za psovke, kada su došli do saznanja na koje nisu računali. Oni su otkrili da veoma inteligentne žene često psuju, i to baš onako “sočno”. Iako ova navika nije pohvalna i ukazuje na to da je reč o odsustvu lepog vaspitanja, naučnici su zaključili da “pametnice” ne mogu da se suzdrže kada ih neko ili nešto iznervira, pa je njihov napad besa uvek propraćen ružnim, prostim rečima. Opravdali su ih i time što su dokazali da je psovanje dobro za fizičku formu i jačanje izdržljivosti, ali su ih posavetovali da to ne zloupotrebljavaju, jer okolina generalno nije blagonaklona prema “psovačima”.

Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...