Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (foto)

Datum:

Share post:

Svi reprezentativci Saudijske Arabije dobiće spektakularni primjerak automobila Rols-Royce Phantom nakon sjajnog prvog meča na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje su savladali Argentinu 2:1.

Saudijska Arabija ostvarila je najveću pobjedu u istoriji na svjetskim prvenstvima preokrenuvši protiv Lionela Mesija i njegove Argentine na 2:1.

Kraljevska porodica to cijeni, pa je dan poslije pobjede u Saudijskoj Arabiji bio neradni dan i državni praznik. Ali, to nije sve.

Svi članovi reprezentacije Saudijske Arabije, koja je ostvarila ovaj veliki uspjeh, dobiće od države po jedan primjerak Rolls-Royce Phantom automobila, objavio je saudijski princ Mohamed bin Salman.

Riječ je o, vjerovali ili ne, najjeftinijem modelu Rolls-Roycea od svih koji su izašli 2022. godine. Ipak, ova „zvijer“ automobila košta 450.000 evra i biće uspomena za pamćenje na ovu veliku pobjedu.

Pred Saudijcima je nastavak takmičenja na Svjetskom prvenstvu.

Slijedi im utakmica protiv Poljske, na kojoj mogu doći i do plasmana u nokaut-fazu Mundijala, a onda i duel protiv Meksika. Ko zna kakva bi nagrada uslijedila ako bi nastavili s impresivnim partijama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...