SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

Datum:

Share post:

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM 

Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u saradnji sa Bosiljkom Vučić i Anastasijom Milošević. 

U kompleksu Etno selo „Stanišići“ (Bijeljina), 21.04.2024. ćete imati priliku da prisustvujete Sajmu Kozmetike sa puno kvalitetnih i prepoznatljivih izlagača. Koji će za Vas pripremiti specijalne sajamske popustena na njihove proizvode i usluge. 

Pored sajma, za Vas smo pripremili i radionice koje su zaista bitne za svakog od vas koji se već bave ovim poslom ili tek planiraju. Neke od njih su: Marketing za beauty svijet, Prezentacija o važnosti dezinfekcije i sterilizacije, Predavanje vezano za psihologiju, rad sa klijentima i kako unaprediti svoj salon. Sve ove prezentacije i radionice će biti potpuno besplatne za učesnike Masster Class-a i za one koji kupe ulaznicu za sajam. 

MASTER CLASS: 

U sklopu ovog dana ćete imati mogućnost da prisustvujete i na dva Maste Class-a koje će održati Bosiljka Vučić (make up artist) i Anastasija Milošević (massage therapist). 

Bosiljka će Vam predstaviti čak dve tehnike šminkanja koje su oduševile njene klijente. I koje su zaista neophodne svakom make up artistu. A to su Bold gray smokey liner & Glamourous bridal rosy. Za klijente koje vole jaču i zavodljiviju šminku, ali i za sve buduće mlade. 

Anastasija će Vam predstaviti dve vrste masaže koju obožavaju kako klijenti tako i terapeut. U pitanju su Pinda Sweeda i Lomi Lomi (Hvajaska masaža). U pitanju su vrhunske holističke masaže. 

Oba Master class-a su za sve one koji žele da se usavrše, donesu nešto novo u svoje salone ali i za početnike koji tek treba da uđu u ovaj Beauty svijet.

CIJENA ULAZNICE ZA SAJAM: 10KM 

CIJENA MASTER CLASS-A : 200KM (cijena obuhvata oba Master Class-a, u ovu cijenu je uračunata i ulaznica za sajam) 

VREME POČETKA SAJMA KOZMETIKE & MASTER CLASS EDUKACIJA 

•Dragi naši polako se približava naš događaj, znamo da ste veoma uzbuđeni kao i ceo naš tim! 

•Napokon objavljujemo tačne satnice svih prezentacija i edukacija. Očekuje Vas mnogo toga! 

•Za sve učesnike Master Class edukacija ceo događaj počinje u 10:30h sa Masster Class Edukacijom Bosiljke Vučić, potom imamo Prezentaciju najnovije tehnike tretmana Sprey Ten u 13:30h. Zatim Master Class edukaciju Anastasije Milošević sa početkom u 14:00h. I nakon toga Marketing radionicu @jelenadjokich i besplatne prezentacije i edukacije. 

•Dok za one koji dolaze samo na Sajam Kozmetike, ovim putem Vas obaveštavamo da vrata Sajma otvaramo u 11:00h. U prilici ste da prisustvujete najnovijoj tehnici tretmana Sprey Ten u 13:30h. Potom Marketing radionici koja počinje u 16:00h, i svim ostalim potpuno besplatnim edukacijama i prezentacijama od 17:00h. 

•Ulaznice za Sajam kozmetike možete kupiti na ulazu, cijena ulaznice je 10KM. Takođe i karte za Master Class edukacije možete kupiti na ulazu, cijena je 200KM.

•Sve učesnike Sajma kozmetike i Master Class edukacija obaveštavamo i molimo da svoje karte i ulaznice čuvaju kod sebe. Jer je neophodno da pri svakom ponovnom ulazu u salu, pokžete upravo ulaznicu ili kartu radnicima obezbeđenja. 

DOBRODOŠLI

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...