RISTIĆ (RSS): Kako sam pomirio Miška i Ljubišu (foto)

Datum:

Share post:

Reagujući na ’’Asocijacije’’ na Tviteru Miroslava Milovanovića da je Ristić (RSS)  “Od SNSD uzeo 10 pozicija i zamišlja da je gradonačelnik“, javnosti se obratio putem svog zvaničnog FB naloga lider RSS i poslanik u NS RS Slavenko Ristić čiji post prenosimo u cjelosti:

I to se desilo – dvije najmudrije glave Bijeljine, Ljubiša Petrović i Miroslav Milovanović, vođe dvije najuglednije političke stranke u Bijeljini, ako se to još ugledom može zvati, saglasili se po prvi put ove decenije!

Iskustvo koje nosim iz Mirovnih snaga UN-a izgleda da mi je ponovo pomoglo – Evo postao sam i bijeljinski mirovljak! Dva navodna antipoda semberske politike, Miško MIlovanović i Ljubiša Petrović, uspjela su da saglase oko jednog – Slaven Ristić nešto ne valja!

Toliko ih žulja sama pomisao da bih se mogao kandidatovati za gradonačelnika, da su našli vremena od brige za narod i državu da oklevetaju “ovog trećeg”, za kog znaju da im može pokvariti planove. Sinhronizovani napadi semberskih Laže i Paralaže znače samo jedno – nešto radim kako treba!

Milovanovićeve Asocijacije!? (foto)

Pa ja sam i ušao u politiku (za razliku od vas, kao već ostvaren i međunarodno uspješan poslovan čovjek da bih baš takvima pomrsio konce! 

Ali, nećete me, uvlačenjem na vaš prirodan teren “spin arene” omesti da nastavim da radim ono što sam obećao ljudima koji su me podržali. Bez budžeta, narodnih para, kukumavčenja i ucjena. Takmičimo se u rezultatima, gospodo, pa neka bolji pobijedi, prvi ću mu stisnuti ruku. Šuplje priče i virtuelno politikanstvo ste savladali, međutim, upitajte se da li će to biti dovoljno u oktobru?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KOMUNALNA POLICIJA: Zaključiti ugovore sa novim davaocem usluge odvoza otpada – AD „Komunalac“ Bijeljina

Odjeljenje Komunalne policije Gradske uprave Grada Bijeljina, apeluje i poziva sve građane i privredne subjekte sa područja i...

Učenici bijeljinske Gimnazije na Nacionalnoj geografskoj olimpijadi u Srbiji (foto)

Učenici Gimnazije ’’Filip Višnjić’’ Bijeljina učestvovali su na Republičkom takmičenju iz geografije koje je održano u Blaževu, Brzeća...

VIŠKOVIĆ: Povezivanje Banjaluke i Beograda auto-putem projekat od nacionalnog interesa

Jedan od ključnih infrastrukturnih projekata od nacionalnog interesa je povezivanje Banjaluke i Beograda auto-putem i na to sam...

PETROVIĆ: Da nema Srbije, dionica auto-puta od Kuzmina do Bijeljine se ne bi nikako ni gradila

"Građane Bijeljine najviše zanima i najviše se raduju u ogromnom projektu koji finansira Srbija, to je auto-put Beograd,...