Rasprava o kriterijumima RSS nastavljena na „X“ mreži, građani kažu Milovanoviću da nije u pravu

RSS: Ove kriterijume treba da ispunjava kandidat za uspješnog gradonačelnika Bijeljine

Jučerašnje saopštenje Republičke stranke Srpske o kriterijumima koje su odredili za kandidata za gradonačelnika, izgleda da je uzburkalo političku javnost u Bijeljini, a Miroslav Milovanović iz SNSD-a dodatno je „začinio“ rasprave objavivši na svom „X“ nalogu da je jedini koji odgovara kriterijumima RSS Predrag Jović (SDS Semberija).

MILOVANOVIĆ: U kriterijume RSS za uspješnog gradonačelnika Bijeljine jedino se uklapa Predrag Jović (foto)

Međutim, ubrzo su se ispod Milovanovićeve objave pojavili komentari građana u kojima, između ostalog, poručuju Milovanoviću da „ništa ne predviđa, jer je vrijeme pokazalo da mu to ne ide od ruke“, ali i da im nije jasno kako Predrag Jović odgovara kriterijumima.

„Miško, objasni mi kako Predrag Jović odgovara kriterijumima? Gdje je bio dok se ratovalo? Ima li dana staža u privredi i finansijama?“ – jedan je od komentara građanke koja se potpisuje kao Milica.

Tu su i komentari izvjesne Jovane koja poručuje Miroslavu Milovanoviću – „Miroslave, kad god si se bavio nekim predviđanjima, pogriješio si. Očito je da ti ne ide od ruke…“

Ili ovaj komentar izvjesnog Miloša Jovičevića: „Pa najveći paradoks je, čini mi se, što ni SNSD, a kamoli SDS Semberija, nemaju kandidata koji odgovara kriterijumima RSS. Sve je jasno Miško…“.

Čini se da su kriterijumi Republičke stranke Srpske uspjeli da razmrdaju uspavanu političku scenu Bijeljine i Semberije, ali i bijeljinske političare koji su i te kako aktivni na društvenim mrežama.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име