USPJEŠNA SRPSKA: Nastavljamo širenje Mjesnih odbora u Bijeljini i aktivnosti za opoziv Gradonačelnika (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je večeras (nedjelja, 12. februar 2023.) održan sastanak proširenog Predsjedništva Uspješne Srpske.

Sastankom proširenog Predsjedništva Uspješne Srpske je predsjedavao predsjednik  bijeljinskog odbora dr Nemanja Janković.

Nemanja Janković, Zlatko Maksimović

-Uspješna Srpska ozbiljno kreće u aktivnosti širenja Mjesnih odbora, kao i u aktivnosti vezane za opoziv Gradonačelnika, Bijeljine saopšteno je iz ove političke stranke.

Početkom januara 2023. godine na sastanku Gradskog odbora Uspješne Srpske jednoglasno je odlučeno da Uspješna Srpska podržava Koaliciju Dogovor za Bijeljinu, odnosno da se u zakonskim okvirima pokrene opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

-Da, naravno da podržavamo pokrenutu inicijativu, to više nije inicijativa to je Odluka i nema nazad, rekao je za Dešavanja u Bijeljini dr Nemanja Janković predsjednik Gradskog odbora Uspješne Srpske.

-Gradski odbor Uspješne Srpske je jednoglasno konstatovao da su se stekli uslovi da se krene u opoziv u skladu sa zakonom propisanim uslovima Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, te u potpunosti smo uz Koaliciju Dogovor za Bijeljinu.

-Naša stranka, Uspješna Srpsrka se u punom kapacitetu stavlja u ulogu sa svim svojim članstvom oko opoziva Ljubiše Petrovića, zaključio je predsjednik Uspješne Srpske u Bijeljini dr Nemanja Janković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinska Biblioteka danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava odobravanjem popusta na godišnju članarinu u visini od 50% (video)

Bijeljinska Biblioteka "Filip Višnjić" danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava i tim povodom odobrava popust od...

Teniski turnir „Sofrenić Tennis Masters“ od 26. do 28. aprila u Bijeljini (foto)

Teniski turnir "Sofrenić Tennis Masters" održaće se od 26. do 28. aprila u Bijeljini u Sportskom centru "Sofrenić"....

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 20,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

MURAL OD SRCA: Počast vojvodi Mandi u srpskoj prestonici (foto)

Porodica, saborci i članovi Udruženja “Mandini lavovi” iz Ugljevika posjetili su minulog vikenda u beogradskom naselju Petlovo brdo...