USPJEŠNA SRPSKA: Nastavljamo širenje Mjesnih odbora u Bijeljini i aktivnosti za opoziv Gradonačelnika (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je večeras (nedjelja, 12. februar 2023.) održan sastanak proširenog Predsjedništva Uspješne Srpske.

Sastankom proširenog Predsjedništva Uspješne Srpske je predsjedavao predsjednik  bijeljinskog odbora dr Nemanja Janković.

Nemanja Janković, Zlatko Maksimović

-Uspješna Srpska ozbiljno kreće u aktivnosti širenja Mjesnih odbora, kao i u aktivnosti vezane za opoziv Gradonačelnika, Bijeljine saopšteno je iz ove političke stranke.

Početkom januara 2023. godine na sastanku Gradskog odbora Uspješne Srpske jednoglasno je odlučeno da Uspješna Srpska podržava Koaliciju Dogovor za Bijeljinu, odnosno da se u zakonskim okvirima pokrene opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

-Da, naravno da podržavamo pokrenutu inicijativu, to više nije inicijativa to je Odluka i nema nazad, rekao je za Dešavanja u Bijeljini dr Nemanja Janković predsjednik Gradskog odbora Uspješne Srpske.

-Gradski odbor Uspješne Srpske je jednoglasno konstatovao da su se stekli uslovi da se krene u opoziv u skladu sa zakonom propisanim uslovima Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, te u potpunosti smo uz Koaliciju Dogovor za Bijeljinu.

-Naša stranka, Uspješna Srpsrka se u punom kapacitetu stavlja u ulogu sa svim svojim članstvom oko opoziva Ljubiše Petrovića, zaključio je predsjednik Uspješne Srpske u Bijeljini dr Nemanja Janković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zatvoreni 22. „Dani komedije“ – Najbolji banjalučki „Hrkači“

Pozorišni festival “Dani komedije”, 22. po redu, otvoren je 27. marta u Bijeljini predstavom “Hrkači” Narodnog pozorišta Republike...

SRETEN VUČKOVIĆ: Na području Semberije planirano je da ove godine bude zasijano oko 32.500 hektara zemlje (video)

Sreten Vučković, načelnik Odjeljenja za poljoprivredu po ovlaštenju Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, za portal Dešavanja u Bijeljini govorio...

Francuska arhitektura u Bijeljini

Sinoć je u Galeriji Centra za kulturu „Semberija“ otvorena izložba posvećena francuskoj arhitekturi, kao završni događaj prvih Dana...

Sedma „Primavera“ u Bijeljini (foto)

U Etno-selu „Stanišići“ u toku je sedmi međunarodni muzički festival „Primavera“. Organizator je Udruženje građana ”Muzički umjetnici Semberije”. Manifestacija...