Maturanti ugljevičke Osnovne škole „Aleksa Šantić“ i Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Zabrđa obilježili su večeras završetak osnovnog obrazovanja tradicionalnim defileom ulicama ovog podmajevičkog mjesta.

Na gradskom trgu ispred zgrade Opštine, maturante su pozdravili zajedno sa brojnim građanima načelnik Ugljevika Vasilije Perić i predsjednik lokalnog parlamenta Zoran Lazić.

Perić je maturantima poželio sreću u daljem školovanju i novim životnim izazovima.

-Zadovoljstvo mi je i sreća što ste se školovali u miru i slobodi okruženi punom pažnjom, brigom i razumijevanjem vaših roditelja, nastavnika i svih nas na odgovornim mjestima koji znamo da ste vi pokoljenja koja će preuzeti u dogledno vrijeme naš grad i zavičaj-poručio je Perić.

Malim maturantima Perić je ukazao da su sada na jednoj od važnih raskrsnica života.

-Siguran sam da i vi i vaši najmiliji dobro znate kuda, šta i kako dalje kad je u pitanje školovanje, obrazovanje i vaspitanje-naglasio je Perić.

Nakon zajedničkog slikanja i pozdrava, maturanti su se uputili ka školi gdje će uz svečanu večeru proslaviti kraj osnovnog obrazovanja.

Ove godine školu „Aleksa Šantić“ završilo je 73 maturanata do je njih 17 završilo Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ iz Zabrđa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име