Fudbalski klub Proleter iz Dvorova, kao drugoplasirani klub drugoligaškog istoka, odustao je od igranja baraža za popunu Prve lige Republike Srpske u sezoni 20024/25, te je razloge odustajanja naveo u saopštenju za javnost

-Sa žaljenjem obavještavamo naše simpatizere da smo donijeli tešku odluku da odustanemo od baraža zbog teške finansijske situacije. Te dvije utakmice baraža, koliko god to zvučalo banalno, predstavljale su nam finansijski neizdrživo opterećenje. Obaveze prema igračima, fudbalskom savezu, dobavljačima, ekonomu, prijateljima kluba i ostalima, čekaju da budu izmirene, kao što i mi čekamo da naplatimo sredstva koja nas sleduju, saopštili su iz Uprave FK ’’Proleter’’ Dvorovi.

FK “Proleter“ iz Dvorova i “Crni Vrh“ iz Jaružana odustali od baraža za plasman u Prvu ligu RS

Dvorovljani dalje razlog odustajanja od baraža za ulazak u Prvu ligu RS vide i u sagledavanju situacije i konstatuju da Uprava kluba daje 150% sebe da bi bili na ovom mjestu na kom se trenutno nalazie, te konstatuju da ujedno kontinuirano rade na podizanju infrastrukture FK ’’Proleter’’ koja je bila u katastrofalnom stanju,  da je takva i danas je te da nije uložena nijedna marka 30 godina.

-Potencijalni nastup u Prvoj ligi Republike Srpske treba infrastrukturu, a najprije finansijska sredstva i podršku Grada, privrednih subjekata, mještana, svih ljudi koji vole ovaj klub, jer mi ne možemo sami to iznijeti, poručili su iz Uprave kluba.

-Mi se nadamo da nas entuzijazam neće popustiti, i da ćemo nastaviti da radimo za ovaj klub, nesebično kao i do sad, a kad se stvore uslovi za prelazak na jedan viši nivo, mi se nećemo libiti da li treba iskoristiti tu priliku ili ne, naveli su na kraju saopštenja za javnost iz Uprave FK ’’Proleter’’ Dvorovi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име