Prof. dr Maksimović uručio 16 specijalizacija mladim ljekarima bijeljinske bolnice

Datum:

Share post:

Nakon završenog konkursa u Bolnici „Sveti Vračevi“ Bijeljina, prof. dr Zlatko Maksimović uručio je 16 specijalizacija mladim ljekarima, koji će se u narednim godinama usavršavati u različitim oblastima medicine.

Doktori Katarina Simeunović i Mikica Marić, među budućim specijalizantima, ističu kako smatraju da je izuzetna privilegija u današnjem vremenu što su odmah nakon završenog fakulteta dobili posao u bijeljinskoj bolnici, uz priliku za dalje napredovanje.

„Veoma sam zahvalna prof. dr Zlatku Maksimoviću i menadžmentu bijeljinske bolnice što mi je omogućena željena specijalizacija iz otorinolaringologije, gdje planiram dalje usavršavanje za dječijeg otorinolaringologa“, izjavila je Simeunović.

„Kardiologija je grana medicine u kojoj ću se usavršavati u narednim godinama, uz posebno interesovanje za interventnu kardiologiju. Nastojaćemo da opravdamo povjerenje koje nam je ukazao menadžment bijeljinske bolnice“, rekao je dr Marić, koji je medicinu završio u Novom Sadu sa prosjekom 9,54.

Na svečanoj dodjeli specijalizacija, profesor Maksimović čestitao je svim ljekarima i izrazio želje za uspjehom u njihovoj budućoj karijeri. Naglasio je važnost da se kroz stručno usavršavanje ne zaboravi osnovna vrijednost medicine – humanost.

“Ispred njih je izazovan put, ali put koji donosi velike nagrade. Ulaganje u znanje je investicija koja se uvijek isplati Znanje vam niko nikada ne može oduzeti! Ponosan sam na broj specijalizacija koje smo dodijelili u posljednje četiri godine u ovoj ustanovi. To pokazuje da Bolnica u Bijeljini ima perspektivu” rekao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici iako je više glasova protiv i uzdržanih

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju o Srebrenici, iako je više bilo protiv i uzdržanih. Nacrt rezolucije je...

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...