Pri kraju izgradnja mrtvačnice

Datum:

Share post:

BIJELJINA- Na novom Gradskom groblju u Bijeljini u toku su završni radovi na izgradnji mrtvačnice površine 500 metara kvadratnih koju sa 800.000 KM finansira grad Bijeljina, rekao je Srni direktor preduzeća "Gradsko groblje" Slađan Simić.

On kaže da će mrtvačnica imati kapacitet za 19 tijela, kao i dvije sale za obudkciju, a uz izgradnju i uređenje brojnih pratećih objekata za pogrebnui djelatnost na groblju je postavljen i video-nadzor. 

Simić navodi da se paralelno sa završnim radovima vrši i opremanje mrtvačnice, koja bi trebalo da bude u funkciji u prvoj polovini naredne godine. 

Za tri godine, od kada je u funkciji novo groblje, prodato je 1.300 grobnih mjesta, do sada je sahranjeno 600 pokojnika, a 700 mjesta je rezervisano. 

TESTNA REKLAMA

Prema riječima Simića, cijena grobnog mjesta je 300 KM, a kompletno grobno mjesto sa betonskim parapetom i održavanjem za godinu dana je 643 KM.

Izvor: www.infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...