Pri kraju izgradnja mrtvačnice

Datum:

Share post:

BIJELJINA- Na novom Gradskom groblju u Bijeljini u toku su završni radovi na izgradnji mrtvačnice površine 500 metara kvadratnih koju sa 800.000 KM finansira grad Bijeljina, rekao je Srni direktor preduzeća "Gradsko groblje" Slađan Simić.

On kaže da će mrtvačnica imati kapacitet za 19 tijela, kao i dvije sale za obudkciju, a uz izgradnju i uređenje brojnih pratećih objekata za pogrebnui djelatnost na groblju je postavljen i video-nadzor. 

Simić navodi da se paralelno sa završnim radovima vrši i opremanje mrtvačnice, koja bi trebalo da bude u funkciji u prvoj polovini naredne godine. 

Za tri godine, od kada je u funkciji novo groblje, prodato je 1.300 grobnih mjesta, do sada je sahranjeno 600 pokojnika, a 700 mjesta je rezervisano. 

Prema riječima Simića, cijena grobnog mjesta je 300 KM, a kompletno grobno mjesto sa betonskim parapetom i održavanjem za godinu dana je 643 KM.

Izvor: www.infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...