Preminulo 16 osoba zaraženih virusom korona, DVIJE U BIJELJINI

Datum:

Share post:

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 16 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona.
 

Preminulo je šest osoba iz Banjaluke, po dvije iz Bijeljine, Zvornika i Tesliča, a po jedna osoba iz Foče, Mrkonjić Grada, Nevesinja i Vlasenice.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 25.818 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 749 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 10.542 osobe, a testirane su ukupno 121.983 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 1.240, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 431, a u opštim bolnicama 809.

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 14.479 osoba, a nadzor je završen kod 83.305 osoba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Srpskoj rođena 21 beba – 11 djevojčica i 10 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 21 beba, od čega 11 djevojčica i 10 dječaka,...

Danas je VELIKA SUBOTA

Pravoslavna crkva i vjernici obilježavaju danas Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti. To je posljednji dan nedjelje stradanja i...

Episkop Fotije u hamu svetog Georgija služio jutrenje Velike Subote – Plač Majke Božije i Opijelo Hristovo – Statije sa ophodom oko hrama (foto)

NJegovo Preosveštenstvo Episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije služio je večeras jutrenje Velike Subote - Plač Majke Božije i Opijelo...

VRIJEME DANAS kiša uz moguće razvedravanje

U prvom dijelu dana oblačno uz slabu kišu koja prestaje tokom jutra. Od sredine dana na sjeveru i...