Bijeljinsko pozorištance za djecu „Maslačak“ tradiciju gostovanja u Čanju u saradnji sa hotelom “Lara“ na Crnogorskom primorju u toku ljetne sezone nastavlja i ove godine.

Od prvog jula su u Crnoj Gori, gdje već godinama igraju takozvane „terenske“ predstave za djecu.

Marija Ćosić („Happy Travel“) istakla je da već godinama gostuju u Crnoj Gori gdje mališanima uljepšavaju dane na ljetovanju.

Marija Ćosić, umjetnički direktor turističke agencije „Happy Travel“

„Izdvojeno je nekoliko predstava sa likovima koje deca vole i rado ih gledaju. To su Miki i Mini, Štrumfovi, Patrolne Šape, Olaf i Elza i Maša i Meda. Ovo je interaktivna predstava, deca učestvuju u predstavi, red plesa, red priče, red glume, tako da to nisu standardne predstave“, rekla je Ćosić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Red priče, red plesa, fotografisanje sa likovima, koje je posebno interesantno djeci koja dođu na predstavu, bio bi kratak opis opuštanja mališana dok su na ljetovanju.

Iz pozorištanca „Maslačak“ ističu da su zadovoljni sezonom. Umora za sada nema, jer se svake dvije sedmice smjenjuju glumci, odnosno, djeca koja pohađaju Škole glume i na taj način obavljaju praksu i pripremaju se za veće predstave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име