Predsjednik FK Radnik: BEZ SMANJENJA PLATA FUDBALERIMA

Datum:

Share post:

Novi predsjednik FK Radnik, Predrag Perković, za veoma kratko vrijeme od kako je izabran na ovu funkciju,  nastavio je sa stabilizacijom kluba kako bi zadržao nivo koji je Radnik imao do sada.
 
Za veoma kratko vrijeme uspio je obezbjediti da se igračima isplati jedan lični dohodak, a u planu je isplata i preostalih dugovanja.
 
Jedan od najznačajnijih poteza koji je Perković uspio uraditi je i taj da se igračima ne koriguju plate.
 
– Zajedno sa šefom stručnog štaba  Slavkom Petrovićem imao smo razgovor sa Gradonačlenikom Mićićem,  gdje smo se dogovorili da trenutno ne smanjujemo igračima plate. Radnik ima najmanji budžet u Premijer ligi BiH, a većini od njih ova plata je jedini izvor prihoda, što je bio i naš motiv da predložimo ovu ideju gospodinu Mićiću. Na sreću svih u klubu, naišli smo na razumijevanje gospodina Mićića, koji je obećao da ćemo zajedničkim snagama obezbjediti sredstva za  plate igrača i zaposlenih u klubu, istakao je  za portal Dešavanja u Bijeljini predsjadnik Radnika, Predrag Perković.
 
Plate igračima, stručnom štabu i zaposlenim u klubu, za vrijeme trajanja ove vanredne situacije neće biti smanjene. Za razliku od mnogih drugih klubova u BiH kojima je smanjeno i do 50 % od plata, fudbalerima Radnika biće  isplaćene plate koje su i do sada imali, saopštili li su za Dešavanja u Bijeljii nadležni u FK Radnik.
 
Nakon što je nedavno donešena odluka da se za rekreativce zabrani ulazak na Gradski stadion,  individulani rad sa igračima biće podignut na zadovoljavajući nivo, a trener Slavko Petrović moći će da igrače koji treniraju održi u formi kako bi bili spremni za eventulani nastavak lige.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KVARTET NAPUSTIO RADNIK IZ BIJELJINE

FK Radnik iz Bijeljine polako sklapa igračku križaljku za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nakon što...

„Premijer mi nije rekao NE“ Šta RANKA MIŠIĆ traži od Viškovića i koju mu nježnost ne može oprostiti

Sistem po kojem će se odrediti najniža plata za svako radno mjesto i zanimanje, te reforma Ministarstva rada...

Prijedlogom Gradonačelnika Bijeljine nesaglediva šteta vakufima! Islamska zajednica snažno posvećena zaštiti vakufa

Na sjednici Skupštine Grada Bijeljina nedavno je na prijedlog gradonačelnika Ljubiše Petrovića na razmatranje stavljena Odluka koja bi...

Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju

Da li je moguća repriza: Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju Pokušaji opozicije u Republici Srpskoj da...