BIJELJINA: Situacija u domovima za stara lica STABILNA

Datum:

Share post:

Predstavnici Štaba za vanredne situacije Grada Bijeljina, održali su danas sastanak sa predstavnicima domova za stara lica sa teritorije Bijeljine.

„Održali smo sastanak sa ljudima koji predstavljaju staračke domove u Gradu Bijeljina shvatajući njihov značaj, pogotovo u ovom vremenu. Stara lica koja borave u staračkim domovima su jedna od najosjetljivijih kategorija stanovništva i moramo obratiti pažnju i na njih. Pozvali smo predstavnike da čujemo kakvo je stanje u domovima i kakve su im potrebe. Ono što je bitno je da je sitacija u svim staračkim domovima stabilna i da se provode sve mjere zaštite naložene od strane i glavnog i lokalnog štaba“, rekao je Zamjenik gradonačelnika Predrag Jović.

On je istakao da su jedini problem koji će domovi za stara lica imati, u narednih 10 do 15 dana, zaštitna sredstava.
„Tražili su od nas rukavice i maske, a mi ćemo im uputiti i dezinfekciona sredstva. Za svaki problem koji imaju, uvijek mogu da se obrate Štabu i mi ćemo im u skladu sa mogućnostima izaći u susret. Predstavnici su bili zadovoljni sastankom i dobili su odgovore na svoja pitanja od strane doktora“, istakao je Jović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...