PREDATE LISTE: Treći put DNS

Datum:

Share post:

Predstavnici Demokratskog narodnog saveza predali su danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH kandidatske liste DNS-a za sve nivoe vlasti u BiH.
 
DNS će na ovim izborima imati i kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, a kandidat će biti predsjednik stranke Nenad Nešić, dok će potpredsjednik DNS Radislav Jovičić biti kandidat za predsjednika Republike Srpske.
 
Demokratski narodni savez će imati kandidate u sve tri izborne jedinice za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a nosioci će biti Gavrilo Kerkez za izbornu jedinicu 1, Savo Popić za izbornu jedinicu 2 i Aleksandar Glavaš za izbornu jedinicu 3.
 
Nosioci lista DNS za Narodnu skupštinu su izbornu jedinicu 1 Duško Ivić, izbornu jedinicu 2 Dane Malešević, izbornu jedinicu 3 Mirko Savičić, izbornu jedinicu 4 Dejan Pjeranović, izbornu jedinicu 5 Slaven Dujaković, izbornu jedinicu 6 Milenko Zupur,  izbornu jedinicu 7Boris Trninić, izbornu jedinicu 8 Marko Kubatlija i izbornu jedinicu 9 Slavko Dangubić.
 
Takođe, DNS je predao liste i za učešće u skupštinama kantona.
 
Na listama se nalazi dosta mladih ljudi koji su ostvareni u oblastima i poslovima koje obavljaju i podmlađena lista sa velikim brojem eksperata je znak da imamo i znanja i snage da donesemo bolji život građanima Republike Srpske i BiH.
 
DNS je spreman da bude ključ promjena u Republici Srpskoj, kojoj je potreban treći put na kojem se narod neće dijeliti na “lopove” i “izdajnike” već se sabirati i ujediniti u ljubavi prema Republici Srpskoj.
 
Treći put DNS je put bez mržnje, besmislenih svađa, podjela i nudi Srpsku okrenutu razvoju, napretku i ljudima i smatramo da su građani dovoljno mudri da u oktobru uzmu olovke, promjene ono što je dosadilo i pređu na novi film u boji naše trobojke – Treći put DNS.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: „Sastanak u Briselu obećava napredak na evropskom putu BiH“

“Nastavak dijaloga sa EU je od ključne važnosti, ali i rješavanje konkretnih problema koji su pred nama na...

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...

BOŠKO RADIĆ: Proizvodnja pšenice je neisplativa

Proizvodnja pšenice je neisplativa, kaže u ATV jutru Borško Radić, predsjednik Udruženja proljoprivrednika sela Semberije. Radić ističe da čekaju...

U toku sedmice oplemenjivanje prostora parka prijateljstva „Bijeljina – Langenhagen“ novim, zdravim biljnim vrstama (foto)

Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini obratili su se građani sa informacijom da je Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i...