PREDATE LISTE: Treći put DNS

Datum:

Share post:

Predstavnici Demokratskog narodnog saveza predali su danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH kandidatske liste DNS-a za sve nivoe vlasti u BiH.
 
DNS će na ovim izborima imati i kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, a kandidat će biti predsjednik stranke Nenad Nešić, dok će potpredsjednik DNS Radislav Jovičić biti kandidat za predsjednika Republike Srpske.
 
Demokratski narodni savez će imati kandidate u sve tri izborne jedinice za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a nosioci će biti Gavrilo Kerkez za izbornu jedinicu 1, Savo Popić za izbornu jedinicu 2 i Aleksandar Glavaš za izbornu jedinicu 3.
 
Nosioci lista DNS za Narodnu skupštinu su izbornu jedinicu 1 Duško Ivić, izbornu jedinicu 2 Dane Malešević, izbornu jedinicu 3 Mirko Savičić, izbornu jedinicu 4 Dejan Pjeranović, izbornu jedinicu 5 Slaven Dujaković, izbornu jedinicu 6 Milenko Zupur,  izbornu jedinicu 7Boris Trninić, izbornu jedinicu 8 Marko Kubatlija i izbornu jedinicu 9 Slavko Dangubić.
 
Takođe, DNS je predao liste i za učešće u skupštinama kantona.
 
Na listama se nalazi dosta mladih ljudi koji su ostvareni u oblastima i poslovima koje obavljaju i podmlađena lista sa velikim brojem eksperata je znak da imamo i znanja i snage da donesemo bolji život građanima Republike Srpske i BiH.
 
DNS je spreman da bude ključ promjena u Republici Srpskoj, kojoj je potreban treći put na kojem se narod neće dijeliti na “lopove” i “izdajnike” već se sabirati i ujediniti u ljubavi prema Republici Srpskoj.
 
Treći put DNS je put bez mržnje, besmislenih svađa, podjela i nudi Srpsku okrenutu razvoju, napretku i ljudima i smatramo da su građani dovoljno mudri da u oktobru uzmu olovke, promjene ono što je dosadilo i pređu na novi film u boji naše trobojke – Treći put DNS.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstavljeni Samsung Galaxy S23 telefoni, šta je sve novo

Južnokorejski Samsung je zvanično objavio svoju najnoviju seriju flegšip telefona, koja stiže sa određenim poboljšanjima. U okviru svoje Galaxy...

AGRO SAVJET: Kada je pravi trenutak za sjetvu rasada?

Iskusni povrtari dobro znaju kada za proizvodnju rasada koje povrće valja sijati jer su dosta zimskih dana utrošili...

U Bijeljini rođeno PET BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su četiri dječaka i jedna djevojčica. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 2. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do prekida...