JELENA TRIVIĆ: "Pobijediću Dodika, demoliraćemo ovu vlast''

Datum:

Share post:

– Mi vjerujemo u pobjedu i imamo mnogo argumenata za to. Danas smo predali sve kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i moju kandidaturu za predsjednika Republike Srpske – rekla je danas nakon predaje kandidatura CIK-u potpredsjednica PDP Jelena Trivić.
 
Trivićeva kaže da ona kao kandidat jednog šireg kruga stranaka koje će je podržati, ali prije svega naroda, može reći da će voditi jednu pozitivnu i dostojanstvenu kampanju i, kako kaže, "kampanju u kojoj mi nećemo pljuvati i prljati druge, ali ćemo znati da se branimo".
 
– Kandidaturu koju sam ja danas predala, podržalo je Predsjedništvo moje stranke 28. decembra prošle godine, dakle, moja stranka i ja smo već 6 mjeseci na udarima, ljudi koji su oko mene su takođe na velikom udaru, prošli smo kroz veliku prljavštinu, ali smo pokazali da možemo biti dostojanatveni.
Očekujem prljavu kampanju, ali ne sa naše strane, a u slučaju samoodbrane znaćemo biti dostojanstveni – istakla je Trivićeva.
 
Rekla je da su se kroz medije provlačili njena maloljetna djeca, brat, a da ona nikad ničijeg člana porodice nihe pomenula, ali da je spremna sam na udare, kao i njena porodica.
 
– Naša kampanja će biti pozitivna, mi želimo promjene u Republici Srpakoj, želimo bolju ekonomiju, smirivanje političkih strasti, bolje zdravstvo i najbolje obrazovanje, bolju poljoprivredu, a preduslov svega toga je pobjeda nad korupcijom. Pobjeda nad korupcijom je ključna stvar sa kojom idemo u kampanju, korupcija je veleizdaja i moramo uspostaviti sistem koji će se sa tim obračunati – ističe Trivićeva.
 
Dodaje da su izbori samo jedna stepenica da se dođe do promjena, a da borba tek počinje nakon pobjede u koju je uvjerena i prema kojoj se ide optimistično, sa mnogo argumenata koji daju pravo da se kaže da od 3. oktobra Republika Srpska dobija novu vlast, novog predsjednika, novu Vladu koju će činiti časni i pošteni ljudi, a ne ono što danas imamo u Republici Srpskoj.
 
– Kao kandidat za predsjednika držaću se ustavnih odredbi, zagovarati jedinstvo naroda Republike Srpske i neću dijeliti narod. Ja jesam Srpkinja i kandidujem se za predsjednika Republike Srpske, ali ću raditi u interesu svih naroda u Republici Srpskoj – zaključila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srbiju će na Evrosongu u Malmeu predstavljati Teja Dora! (video)

Teja Dora putuje u Malme: Pobjednica Beovizije očarala i žiri i publiku, predstavljaće Srbiju na Pjesmi Evrovizije Teja Dora...

MILOŠEVIĆ: Selektor fudbalera BiH otvoreno o atmosferi među Zmajevima, mladim igračima, Ukrajini…

Reprezentaciju BiH 21. marta čeka izuzetno važan duel baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj protiv Ukrajine. Selektor BiH...

Neka futsal pobjedi! KMF “Radnik MD Shop” gostuje u Tuzli

Neka futsal pobjedi! Sutra nas u tuzlanskom Mejdanu očekuje još jedan futsal spektakl. Tuzlanska Sloboda Kompred je domaćin ekipi...

DODIK: Milatović vrijeđa Srpsku i negira Dejton, nisam se mislio sastati s njim

Nisam ni očekivao da se sastanem sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a on svojim izjavama negira Dejtonski...