JELENA TRIVIĆ: "Pobijediću Dodika, demoliraćemo ovu vlast''

Datum:

Share post:

– Mi vjerujemo u pobjedu i imamo mnogo argumenata za to. Danas smo predali sve kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i moju kandidaturu za predsjednika Republike Srpske – rekla je danas nakon predaje kandidatura CIK-u potpredsjednica PDP Jelena Trivić.
 
Trivićeva kaže da ona kao kandidat jednog šireg kruga stranaka koje će je podržati, ali prije svega naroda, može reći da će voditi jednu pozitivnu i dostojanstvenu kampanju i, kako kaže, "kampanju u kojoj mi nećemo pljuvati i prljati druge, ali ćemo znati da se branimo".
 
– Kandidaturu koju sam ja danas predala, podržalo je Predsjedništvo moje stranke 28. decembra prošle godine, dakle, moja stranka i ja smo već 6 mjeseci na udarima, ljudi koji su oko mene su takođe na velikom udaru, prošli smo kroz veliku prljavštinu, ali smo pokazali da možemo biti dostojanatveni.
Očekujem prljavu kampanju, ali ne sa naše strane, a u slučaju samoodbrane znaćemo biti dostojanstveni – istakla je Trivićeva.
 
Rekla je da su se kroz medije provlačili njena maloljetna djeca, brat, a da ona nikad ničijeg člana porodice nihe pomenula, ali da je spremna sam na udare, kao i njena porodica.
 
– Naša kampanja će biti pozitivna, mi želimo promjene u Republici Srpakoj, želimo bolju ekonomiju, smirivanje političkih strasti, bolje zdravstvo i najbolje obrazovanje, bolju poljoprivredu, a preduslov svega toga je pobjeda nad korupcijom. Pobjeda nad korupcijom je ključna stvar sa kojom idemo u kampanju, korupcija je veleizdaja i moramo uspostaviti sistem koji će se sa tim obračunati – ističe Trivićeva.
 
Dodaje da su izbori samo jedna stepenica da se dođe do promjena, a da borba tek počinje nakon pobjede u koju je uvjerena i prema kojoj se ide optimistično, sa mnogo argumenata koji daju pravo da se kaže da od 3. oktobra Republika Srpska dobija novu vlast, novog predsjednika, novu Vladu koju će činiti časni i pošteni ljudi, a ne ono što danas imamo u Republici Srpskoj.
 
– Kao kandidat za predsjednika držaću se ustavnih odredbi, zagovarati jedinstvo naroda Republike Srpske i neću dijeliti narod. Ja jesam Srpkinja i kandidujem se za predsjednika Republike Srpske, ali ću raditi u interesu svih naroda u Republici Srpskoj – zaključila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DNEVNI HOROSKOP za 2. februar

OVAN POSAO: Danas nije vaš dan. Pojačana nervoza. Ipak ćete uspeti da obavite neke osnovne stvari, za danas se...

RK BIJELJINA: Marko Jevtić u Španiji (foto)

Marko Jevtić koji je ponikao u RK Bijeljina, potpisao je za Španski klub Bidasoa Irun. Posle uspješne epizode u...

Predstavljeni Samsung Galaxy S23 telefoni, šta je sve novo

Južnokorejski Samsung je zvanično objavio svoju najnoviju seriju flegšip telefona, koja stiže sa određenim poboljšanjima. U okviru svoje Galaxy...

AGRO SAVJET: Kada je pravi trenutak za sjetvu rasada?

Iskusni povrtari dobro znaju kada za proizvodnju rasada koje povrće valja sijati jer su dosta zimskih dana utrošili...