POZIV ZA LJETNJU PRAKSU U NARODNOJ BANCI SRBIJE

Datum:

Share post:

Narodna banka Srbije tradicionalno organizuje ljetnju praksu kako bi studentima približila rad centralne banke kao institucije od čijeg poslovanja zavisi stabilnost finansijskog sistema, upoznala ih s raznovrsnim funkcijama koje obavlja i istovremeno pružila priliku da u praksi primjene teorijska znanja i steknu poslovno iskustvo u oblasti centralnog bankarstva.

Imajući u vidu da je Narodna banka Srbije uspostavila saradnju sa FPE zaključivanjem Memoranduma o poslovnoj saradnji, obaviješteni smo da će u program ljetnje prakse koji će se u tekućoj godini realizovati u periodu od 3. jula do 31. avgusta, Narodna banka Srbije uključiti jednog studenta četvrte ili pete godine studija na FPE, s najbolje ostvarenim rezultatima u toku tih studija.

Narodna banka Srbije će studentima s kojima zaključi ugovor o obavljanju ljetnje prakse isplaćivati mjesečnu naknadu u neto iznosu od 25.000,00 dinara i obezbijediti smještaj u Ustanovi Studentski centar „Beograd“.

Zainteresovani studenti mogu najkasnije do 27. aprila 2023. godine dostaviti prijavu u Dekanat FPE.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĐOKOVIĆ PRESTIGAO NADALA Samo Borg na putu do novog rekorda

Pobjeda srpskog tenisera Novaka Đokovića u 3. kolu Rolan Garosa značila je da je nadmašio Španca Rafaela Nadala...

Na današnji dan – 3. jun

Danas je subota 3. jun, 154. dan 2023. Do kraja godine ima 211 dana. 1098. - Poslije petomjesečne opsade...

Danas su Duhovske zadušnice

Pravoslavni hrišćani sutra će obilježiti Duhovske ili ljetne zadušnice, koje su uvijek u subotu pred Duhove /Silazak Svetog...

Pozivi na Whatsappu mogu biti dio prevare

Sve veći broj ljudi prijavljuje da dobijaju neočekivane pozive na WhatsAppu sa stranih brojeva. Ovi pozivi mogu biti dio...