Prestižna delegacija iz Saudijske Arabije bila je u posjeti u prostorijama kompanije “Orao” a.d. Bijeljina. Posjeta je realizovana u organizaciji kompanije TRB Bratunac. Delegacija, koja je primarno posjetila kompaniju TRB, sa kojom ima poslovne odnose, imala je priliku istražiti sve aspekte poslovanja kompanije “Orao” a.d. Bijeljina, od kapaciteta do inovacija. 

Cilj posjete bio je dublje upoznavanje sa kompanijom “Orao” a.d. Bijeljina i istraživanje mogućnosti za buduću saradnju.

“Ova posjeta predstavlja korak ka jačanju međunarodnih poslovnih veza. Ponosni smo što smo mogli podijeliti iskustvo koje imamo i stvoriti temelj za potencijalnu saradnju”, izjavio je Mladen Stojanović, direktor kompanije “Orao” a.d. Bijeljina. 

Ova posjeta predstavlja samo jedan korak u jačanju poslovnih veza između kompanija TRB i “Orao”a.d. Već smo ostvarili uspjeh kroz potpisani ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji i posvećeni smo zajedničkom jačanju veza sa inostranim partnerima“, izjavio je Mile Pejčić, direktor kompanije TRB Bratunac.

Delegacija iz Saudijske Arabije izrazila je svoje zadovoljstvo dobrodošlicom i interesovanjem za dalje istraživanje mogućnosti zajedničkih projekata. Vjerujemo da će ova posjeta biti početak plodne saradnje i razmjene inovacija između naših zemalja. 
Kompanija “Orao” a.d. Bijeljina ostaje predana razvoju međunarodnih poslovnih odnosa i radujemo se budućim projektima sa našim dragim partnerima iz Saudijske Arabije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: orao.aero

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име