POKRET ZA BIJELJINU: ŽELJKO DRLJAČA NA RASPOLAGANJU BORCIMA IZ SVIH KATEGORIJA

Željko Drljača, penzionisani oficir sa generalštabnom školom i član Predsjedništva Pokreta za Bijeljinu, u narednom periodu će biti na čelu Savjeta za boračko-invalidsku zaštitu ove političke organizacije, saopšteno je večeras iz Pokreta. Savjet će aktivno pružati aktivnu savjetodavnu pomoć licima iz ovih kategorija koja se susreću sa administrativnim poteškoćama u ostvarenju svojih prava.

Novoosnovani odbor posebno će se angažovati na poboljšanju statusa boraca i invalida posljednjeg Odbrambeno otadžbinskog rata, svakodnevno će biti na raspolaganju zainteresovanim građanima i pored savjetodavne, imaće i ulogu koordinatora aktivnosti usmjerenih ka nadležnim gradskim i republičkim institucijama.

Problemi i informacije sa kojima se bude susretao na terenu, u razgovoru sa borcima, invalidima i učesnicima rata, Savjet će na adekvatan način obraditi i u obliku inicijativa upućivati nadležnim organima.

Željko Drljača penzionisani je oficir sa završenom Komandno-štabnom i Generalštabnom školom u Beogradu. Posjeduje ogromno radno iskustvo u oblasti u kojoj se angažovao.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име