Pokret za Bijeljinu predao je danas Centralnoj izbornoj komisiji prijavu za predstojeće lokalne izbore, za oba nivoa, odbornike u Skupštini grada Bijeljine i gradonačelnika Bijeljine.

Milenko Mitrović predsjednik Pokreta za Bijeljinu je rekao da će na izbore za Skupštinu grada nastupiti zajedno sa koalicionim partnerima Socijalističkom partijom Srpske i Savezom za novu politiku.

-Vrata koalicije i dalje su otvorena za sve partije i istaknute pojedince koji Semberiju i Bijeljinu vide kao svoju kuću, koju ćemo zajedno graditi i stvarati uslove za dostojan život svih nas i naše djece, kaže Mitrović.

-Pokret za Bijeljinu će, kao odgovorna politička organizacija, za nivo gradonačelnika Bijeljine prvenstveno težiti širem dogovoru sa strankama sa kojima smo i do sada sarađivali i dijelili bliske stavove po pitanju razvoja Semberije, ali i vođenju odgovorne nacionalne politike, poručio je Mitrović.

-Smatramo da je jedinstvo i sabornost svih snaga kojima su u srcu Bijeljina i Republika Srpska, uz postizanje punog konsenzusa o najvažnijim pitanjima za naš narod, neophodna u ovom trenutku, uključujući i izbor kandidata za gradonačelnika drugog po veličini grada u Republici Srpskoj, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име