POKRET ZA BIJELJINU: Petrović sluša upute nekoga ''van Bijeljine''

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović današnjim je odlaskom u Doboj i propagandnim uključivanjem u predizbornu kampanju u tom gradu, samo potvrdio sumnje Koalicije ,,Dogovor za Bijeljinu'' da ne želi nikakav dogovor ni u cilju uspostavljanja funkcionalne vlasti u Bijeljini, upozorio je danas predsjednik Pokreta za Bijeljinu i član većine u Skupštini Grada Milenko Mitrović, navodi se na početku saopštenja za javnost Pokreta za Bijeljinu.

Mitrović naglašava da je evidentna ostrašćenost, ali i političko neiskustvo Petrovića koji očigledno sluša upute nekoga van Bijeljine kojem na prvom mjestu nije funkcionisanje grada, nego zaoštravanje političke situacije u Srpskoj i priprema za naredne opšte izbore u BiH za dvije godine.

,,Petrović odlaskom u Doboj u stvari otvoreno pokazuje da svjesno obmanjuje javnost izjavama kako želi dogovor u Bijeljini u cilju realizacije niza razvojnih projekata, jačanja privrede i obezbjeđenja novih radnih mjesta. Sada se vidi da on samo radi na odugovlačenju postizanja dogovora sa ciljem usložnjavanja političke situacije u gradu. Postoji bojazan da će nastaviti sa ovakvim ponašanjem i pokušati da blokira odlučivanje u gradu, izazove svađe i stagniranje Semberije'' istakao je Mitrović.

Mitrović je pozvao građane Semberije da prepoznaju Petrovićevo ponašanje koje ima za cilj izazivanje svađe u narodu, prebacivanje krivice na drugoga, stalne obmane kako bi se pribavili politički poeni strankama čije centrale ne interesuje funkcionalna Bijeljina i funkcionalna Srpska, nego osvajanje vlasti.

,,Ni Bijeljina, ni Srpska ne mogu sebi dozvoliti takvo ponašanje i sijanje razdora od bilo kog političkog subjekta. Samo jedinstvo i sloga mogu biti poraz svima koji ne žele ni razvijenu Semberiju ni jaku  Republiku'', poručio je Mitrović, na kraju saopštenja za javnost.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...