POKRENIMO BIJELJINU: Narode moj, ovo plaćaš TI!

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Narodne koalicije Pokrenimo Bijeljinu prenosimo u cijelosti:

Ljubiša je na zadnjim izborima glumio štedišu i skidao svoje bilborde. Sada ih masovno postavlja. Koji Ljubiša je pravi?

LJUBIŠA PETROVIĆ: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“ (foto)

Skupi spotovi se bjesumučno vrte na TV-u, ljude koje je zaposlio u Upravu šalje na svaka vrata da dijele  flajere u stotinama hiljada primeraka.

Odakle mu novac? Uštedio?!

Ne. Troši narodne pare iz budžeta. U borbi za odbranu udobne fotelje i svojih 200.000 KM godišnje Ljubiša je zlupotrijebio i isplate 400.000 KM iz budžeta u pokušaju da kupi glasače.

Imao je on novca i za manekene iz Federacije, za svitu ličnih fotografa, kamermane i snimanje propagandnih spotova, ali nema za veterane odbrane Bijeljine i liječenje građana u Domu zdravlja.

Ovo je prvi gradonačelnik koji se ponaša potpuno samovoljno, ne poštuje zakone, ignoriše odluke Skupštine grada. Prebacuje pare kako mu se prohtije, pravi štetu gradskim preduzećima, ali plaća sve što je za njega dobro.

Platio je Ljubiša, bilborde, spotove, flejere, plate aktivista …

Čijim novcem, „narode moj“ ?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...