LJUBIŠA PETROVIĆ: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“ (foto)

Datum:

Share post:

Povodom pojavljivanja zajedničke fotografije u Bijeljini na predizbornim bilbordima na kojoj se nalaze Ljubiša Petrović nosilac liste SDS za NS RS u IJ 6 i Mirka Šarovića predsjednika SDS i kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH na svom FB nalogu oglasii se Petrović čiji status prenosimo u cijelosti:

„Sinoć su osvanuli bilbordi sa mojim likom u Bijeljini, ja sam kriv jer nisam blagovremeno obavjestio svoju stranku da ne želim bilborde i plakate, da ne želim reklamu!

Narod me u ovom Gradu dovoljno poznaje i nisu mi potrebni bilbordi i plakati, neka se drugi reklamiraju kako iz moje stranke tako i iz drugih, ne želim da trošim resurse stranke!

TESTNA REKLAMA

Danas ću zvanično poslati dopis mojoj stranci kojoj se zahvaljujem jer je mislila na mene i vrlo brzo organizovala i ovaj dio kampanje, ali ponavljam ne želim reklamu i nije mi potrebna!

Ja nisam klasičan političar i to je sada već svima jasno, moja se vidjenja razlikuju i želim da držim do njih jer smatram da imam pravo kao čovjek na to!

Reklamiranje prepuštam drugima, zamoliću stranku da se bilbordi sa mojim likom uklone i da neko umjesto mene iz stranke bude na njima, ja idem srcem u ovu priču jer drugačije ne znam i ne mogu i ništa mi više ne treba ali ništa“, napisao je Petrović na kraju.

Zajedno do pobjede!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO MAKI: Heroj 5. oktobra i simbol Otpora – Bogoljub Arsenijević MAKI (foto,video)

Bogoljub Arsenijević Maki, valjevski slikar i ikonopisac, jedan od heroja otpora Miloševićevom režimu i Petooktobarske revolucije danas je...

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...