LJUBIŠA PETROVIĆ: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“ (foto)

Datum:

Share post:

Povodom pojavljivanja zajedničke fotografije u Bijeljini na predizbornim bilbordima na kojoj se nalaze Ljubiša Petrović nosilac liste SDS za NS RS u IJ 6 i Mirka Šarovića predsjednika SDS i kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH na svom FB nalogu oglasii se Petrović čiji status prenosimo u cijelosti:

„Sinoć su osvanuli bilbordi sa mojim likom u Bijeljini, ja sam kriv jer nisam blagovremeno obavjestio svoju stranku da ne želim bilborde i plakate, da ne želim reklamu!

Narod me u ovom Gradu dovoljno poznaje i nisu mi potrebni bilbordi i plakati, neka se drugi reklamiraju kako iz moje stranke tako i iz drugih, ne želim da trošim resurse stranke!

Danas ću zvanično poslati dopis mojoj stranci kojoj se zahvaljujem jer je mislila na mene i vrlo brzo organizovala i ovaj dio kampanje, ali ponavljam ne želim reklamu i nije mi potrebna!

Ja nisam klasičan političar i to je sada već svima jasno, moja se vidjenja razlikuju i želim da držim do njih jer smatram da imam pravo kao čovjek na to!

Reklamiranje prepuštam drugima, zamoliću stranku da se bilbordi sa mojim likom uklone i da neko umjesto mene iz stranke bude na njima, ja idem srcem u ovu priču jer drugačije ne znam i ne mogu i ništa mi više ne treba ali ništa“, napisao je Petrović na kraju.

Zajedno do pobjede!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...