PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi”. Radionica je imala za cilj pružiti uvid u ključne aspekte sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.

U organizaciji Supernova BiH i Granskog udruženja za Informacione Komunikacione Tehnologije a uz stručnu saradnju sa MUP RS, Odjeljenje za visokotehnološki kriminal, Elektrotehničkim fakultetetom u Banjoj Luci i Područnom privrednom komorom Bijeljina,održana je stručna radionica ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi”.

Ovdje sam sa željom da približim potencijale saradnje između Akademije i industrije,odnosno preduzeća,jer je to saradnja koja je potpuno prirodna,istakla je redovni profesor na Elektrotehničkom fakultetu Gordana Gradašević.

Radionica je imala za cilj pružiti uvid u ključne aspekte sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.Takođe, radionica je omogućila uvid u napredne mrežne tehnologije sa akcentom na podršku sigurnosti u prenosu informacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...