Gradonačelnik Bijeljine stigao do Podnovlja: Velika zahvalnost „preslatkoj djevojčici“ i domaćinu Zekiću iz Miloševca kod Modriče (foto,video)

Datum:

Share post:

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicima i saputnicima, je petog dana na ’’Maršu časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ u prijepodnevnim časovima krenuo iz Modriče prema Banjaluci.

Nakon srdačnog susreta sa sugrađanima iz Donje Čađavice na izlazu iz Modriče Petrović je stigao danas u popodnevnim časovima u naseljeno mjesto Podnovlje, te prepješačio maršutu dugu 26 kilometara.

Petrović se u Modriči,na putu za Banjaluku susreo i sa mještanima iz Donje Čađavice (foto)

„Uzmi da kupiš sokić i čokoladu, mnogo još ima da pješačiš“

-Danas, kada su uvijek lijepe priče nedjeljom zabilježio dvije fotografije, dvije meni do sada najdraže fotografije, izjavio je Petrović.

-Na prvoj fotografiji je preslatka djevojčica koja je samoinicijativno tražila od roditelja novac i potom mi je širom raširenih ruku pružila novčanicu uz riječi: „Uzmi da kupiš sokić i čokoladu, mnogo još ima da pješačiš“, rekao je gradonačelnik Bijeljine.

Napiši, neće vjerovati da si bio kod mene

-Na drugoj fotografiji je divan domaćin Nedeljko Nešo Zekić iz Miloševca kod Modriče, kod kojeg smo juče napravili predah uz srdačnu dobrodošlicu. Kaže on napiši na stubu kuće svoje ime i datum, neće mi vjerovati ljudi da si stvarno bio kod mene, nastavlja Petrović.

Petrović je zaključio da sa ovim emocijama ništa ne može porediti, naglasio je da je zahvalan Bogu te da se u svakom momentu i svakoga dana moli da ne poklekne ne na ovom putu već kao čovjek, uz poruke da Živi ovaj narod i „Moja Srpska volim te“!

Petrović sa svojim saradnicima i saputnicima na ’’Maršu časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ nastavlja put Banjaluke.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...