Petrović se u Modriči,na putu za Banjaluku susreo i sa mještanima iz Donje Čađavice (foto)

Datum:

Share post:

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine se petog dana na ’’Maršu časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ na izlazu iz Modriče susreo i sa braćom Daliborom i Duškom Perićem i  Stevom Petrovićem iz Donje Čađavice. Susret je opisao na svom FB nalogu a post prenosimo u cijelosti:

Krenuli smo, dan je lijepo počeo, put osunčan, susret sa dragim prijateljima i saborcima, braćom Daliborom i Duškom Perićem i Stevom Petrovićem iz Donje Čađavice.

Ovi momci su primjer ljudina, poštenih i čestitih domaćina koji su sve stekli svojim radom i znanjem i upravo to sam kod njih prepoznao od početka.

Volim biti okružen takvim ljudima a upravo takvi ljudi su nam potrebni za ozdravljenje društva i za stvaranje uspješne lokalne zajednice. Poštenje je stvar kućnog vaspitanja, a konkretno Dalibor i Duško nisu mogli biti drugačiji pored njihovog oca Bože, čestitog domaćina kojem ovom prilikom šaljem veliki pozdrav!

Zajedno smo popili kafu i sjetili se i našeg brata Vukana, te ga ovim putem pozdravljamo, kako njega tako i saborce Đorđa, Zagu i sve časne ljude koji se zalažu za PRAVDU I RED!

Peti dan pješačenja je posvećen značaju čistog vazduha za zdravlje građana, danas još jednom, samo sada na drugačiji način želimo da ukažemo i alarmiramo na visok stepen zagađenja vazduha u Bijeljini posebno u zimskim mjesecima.

Priča o tome šta je Grad na rješavanju ovog pitanja uradio za posljednje dvije godine ide tokom dana kao i koji su to zahtjevi koje imamo ka nadležnim ministarstvima!

Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može, ali jednom i to biti mora!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini (foto)

Glavni odbor PDP zasijeda u Bijeljini U Bijeljini je danas (subota, 18. maj 2024.) sa početkom u 12.00 časova...

BIJELJINA: Na danjašnji dan 2016. FK “Radnik“ osvojio KUP BiH! (foto)

Bijeljinski Radnik je na današnji dan, 18. maja 2016. godine osvojio Kup BiH i izborio plasman u kvalifikacije...

„ISKORISTILI SU TRAGEDIJU“: Davor Dragičević traži da Stanivuković i Trivićeva odustanu od kandidature

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne...

BOŽOVIĆ PORUČIO VLASTIMA: Mi branimo Republiku Srpsku a vi svoj prljavi kapital!

Funkcioner SDS-a i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović upozorio je da vlast i Komitet SNSD-a sve svoje...