POBJEDNIK PUTUJE U FRANCUSKU – 3×3 liga Republike Srpske u vašem gradu (foto)

Datum:

Share post:

Vers-Pont-du-Gard grad na jugu Francuske koji se nalazi na oko stotinu kilometara od Marseja i Montpelja, čiji je simbol Pont du Gard drevni rimski akvadukt most, biće destinacija pobjednika finalnog turnira Nikšićko pivo 3×3  Republike Srpske ove sezone.

 “Pont du Gard Challenger 2023” igra se 1. i. 2. septembra, a ovo je druga godinu u nizu da 3×3 Republika Srpska obezbijedi slot za neki od Čelendžera, a sve zahvaljujući podršci Košarkaškog saveza Republike Srpske, Kabinetu predsjednika Republike Srpske, kao i ministarstvu porodice, omladine i sporta Srpske.

“Iz godine u godinu se trudimo da omasovimo ovaj sport u Srpskoj, da naše ekipe odu stepenicu više i uspjeli smo. Ponosni smo i na to da je od ove sezone naša liga od strane FIBA podignuta na viši nivo kada je u pitanju bodovanje. Sigurni smo da je to pravi pokazatelj da radimo dobar posao po pitanju 3×3 basketa u Republici Srpskoj”, kažu iz Saveza 3×3 Republike Srpske.

Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske počinje krajem maja i igraće se u 23 grada/opštine.

“Za sada je poznato da će prvi ligaški turnir biti u Ugljeviku, dok je plan da se početkom avgustu okonča sezona. U narednima danima biće poznat i cijeli kalendar Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske za sezonu 2023., kao i gdje putuje šampion ligaškog dijela Srpske“, dodaju iz Saveza.

Pored lajv prenosa sa svih tunira, iz Saveza navode da publiku ali igrače očekuju brojni  noviteti koji će biti poznati kako se bude približavao početak sezona, ali i na samom otvaranju iste.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Tesla ukida 14.000 radnih mjesta „Ne postoji ništa što više mrzim, ali to se MORA URADITI“

Tesla navodno otpušta više od 10% svoje globalne radne snage, što je najmanje 14.000 zaposlenih. Izvršni direktor proizvođača električnih automobila,...

Slatko od jagoda: Uz jedan trik sastojak, priprema je duplo brža

Predlažemo vam da iskoristite jagode koje već mogu da se kupe i da napravite domaće slatko od mirisnih...

Na današnji dan – 16. april

Danas je utorak, 16. april, 106. dan 2024. godine. Do kraja godine ima 260 dana. 878. - Prvi put...

Dnevni horoskop za 16. april

Ovan POSAO: Imate osećaj da nećete imati dovoljno energije da izgurate celu nedelju, ali to vam se samo čini, drugi...