PETROVIĆ: Pozdravljam Vaskršnji sabor uz poruku da je patrotizam ne krasti novac od sopstvenog naroda i naučiti djecu i odrasle da deponuju otpad gdje mu je mjesto (audio)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Ljubiša Petrović istakao je danas da podržava Vaskršnji sabor uz riječi da podržava „nastojanje da u očuvanju mira, očuvanju slobode, učinimo sve kako bi oslonac srpskog naroda na ovim prostorima zajedno sa našom SPC, bio i ostao“.

„Ujedno smatram da je današnji patriotizam, kao i ono što sam prethodno naveo, jeste i ne krasti novac i finansijska sredstva od svog sopstvenog naroda. I to je današnji patriotizam, kao što je i patriotizam, kao što sam govorio u sklopu, ne samo aprila mjeseca čistoće, nego cjelokupno u toku svih 365 dana u toku godine, jeste današnji patriotizam – naučiti mlade naraštaje da čuvaju svoju životnu sredinu i da krenemo od malih stvari, a to je naučiti djecu i odrasle da deponuju otpad tamo gdje mu je mjesto – u kantu za otpatke i na taj način da sačuvamo zemljište, vodu, vazduh i sve ono što znači živjeti u zdravoj životnoj sredini. Zato i kažem da današnji patriotizam jeste ne krasti svoj narod, ne krasti svoju državu, jer je ona preskupo plaćena i natopljena krvlju“, rekao je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...