„PETROVIĆ NIJE DONIO PROMJENE“ Savo Popić: DNS Bijeljina podržava opoziv gradonačelnika Bijeljine

Datum:

Share post:

Predsjednik regionalnog odbora i član Predsjedništva DNS-a Savo Popić rekao je da ova stranka i njen predsjednik Nenad Nešić podržavaju najavljeni opoziv aktuelnom gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću.

„Svi znaju da sam jedan od rijetkih na političkoj sceni Bijeljine koji je u vrijeme izbora 2020. godine podržao Petrovića. To isto je učinio i naš predsjednik Nenad Nešić. Smatrao sam da su gradu potrebne promjene na bolje i iz istog razloga podržavam opoziv sada“, rekao je Popić.

On je, obraćajući se aktuelnom gradonačelniku Petroviću, ocijenio da su imali korektan odnos bez ucjenjivanja tokom zajedničke kampanje.

„Iskreno smatram da niste donijeli dovoljne i prijeko potrebne promjene. Ne spadam u red onih koji kod ljudi i politika traže samo loše i zato želim da kažem da je u Vašem radu bilo i pozitivnih stvari. Ali isto tako, znam da je osoba na Vašem položaju mogla učiniti mnogo više za ovaj grad. Iz tog razloga smatram da niste dorasli poziciji gradonačelnika drugog po veličini grada u Republici Srpskoj“, poručio je Popić gradonačelniku Bijeljine.

TESTNA REKLAMA

Period od 2 godine, smatra Popić, je sasvim dovoljan da se neko snađe i dokaže na poziciji.

„Ili umiješ ili ne, a Vi očigledno ne umijete“, konstatovao je Popić.

Popić je podsjetio da se kao odbornik u gradskoj Skupštini Bijeljine suprostavljao svim lošim politikama i različitim odlukama.

„Nisam gledao od koga i od koje političke opcije dolaze, važno mi je bilo da li je to dobro za grad i građane ili ne“, naveo je Popić.

Savo Popić osvojio je odbornički mandat u gradskoj Skupštini Bijeljine kao kandidat DNS-a na proteklim lokalnim izborima 2020. godine, a njegova podrška tada kandidatu SDS-a za gradonačelnika Bijeljine bila je među prvima.

Popić se odrekao odborničkog mandata u korist stranačkog kolege ljekara Cvijetina Lukića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Umjesto 300 novih, ugašeno 70 parking – mjesta u užem centru grada

Bijeljina se, kao i većina gradova u regionu, već godinama suočava s nedostatkom parking – mjesta u užem...

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...