PDP BANJA LUKA: SNSD najavljuje opoziv, ali se ne usuđuje da ga pokrene

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Gradskog odbora PDP Banja Luka prenosimo u cijelosti:
 
''Predsjednik GrO SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, ne bira riječi, ni način u pokušajima da diskredituje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.
 
Odavno njegove izjave pokazuju ličnu mržnju i animozitet, a nemaju veze sa političkim stavovima. Interesantno je da već nekoliko puta najavljuje opoziv, ali se ne usuđuje da ga pokrene i sada na talasu republičkih izbora, krijući se iza drugih, pokušava da najavi ono za šta nije imao hrabrosti proteklih 18 mjeseci.
 
Postavlja se pitanje zašto, pored toliko najava, nisu pokrenuli opoziv do sada? Da li se toliko boje rezultata?
 
Tragikomično je slušati kako se SNSD bori za urbanizam i za uređenu Banjaluku, pravdajući skidanje svih regulacionih planova sa dnevnog reda, a upravo su oni i pod njihovim patronatom 22 godine skrnavili izgled Grada.
 
Dovoljno se samo sjetiti ‘Picinog parka’ gdje je gradska imovina, zelena površina, data privatnom licu i pretvorena u džinovske zgrade koje predstavljaju arhitektonskog monstruma. Svi problemi sa urbanizmom u Banjaluci su naslijeđeni.
 
Nema ni jedna sporna lokacija, sporna dozvola ili sporni regulacioni plan koji počinje dolaskom nove gradske administracije.
 
Svjesni da ulazimo u predizbornu kampanju kada de baš i ne biraju riječi nećemo koristiti vokabular Vlade Đajića nego ćemo ostati pristojni i koristi isključivo argumente, a ne insinuacije, lažne optužbe i uvrede.
 
Građani Banjaluke vide i osjete promjene u našem gradu. Benefite politika koji provodi Gradska uprava osjetilo je svako domaćinstvo.
 
Udžbenici, subvencije za prevoz, subvencije za vrtiće, izgradnja mosta u Česmi, izgradnja dvije osnovne škole, rekonstrukcija i izgradnja velikog broja saobraćajnica, izgradnja seoskih vodovoda, kulturna dešavanja i manifestacije… to je sve ono što stoji kao rezultat naspram kleveta i napada i čega se oni najviše boje'', navodi se na kraju saopštenja za javnost banjalučkog PDP.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...

Dnevni horoskop za 23. februar

OVAN POSAO: Stekli ste utisak da imate neprijatelja ili da je konkurencija uspešnija. Lav i Strelac će vam iskreno...