PDP BANJA LUKA: SNSD najavljuje opoziv, ali se ne usuđuje da ga pokrene

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Gradskog odbora PDP Banja Luka prenosimo u cijelosti:
 
''Predsjednik GrO SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, ne bira riječi, ni način u pokušajima da diskredituje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.
 
Odavno njegove izjave pokazuju ličnu mržnju i animozitet, a nemaju veze sa političkim stavovima. Interesantno je da već nekoliko puta najavljuje opoziv, ali se ne usuđuje da ga pokrene i sada na talasu republičkih izbora, krijući se iza drugih, pokušava da najavi ono za šta nije imao hrabrosti proteklih 18 mjeseci.
 
Postavlja se pitanje zašto, pored toliko najava, nisu pokrenuli opoziv do sada? Da li se toliko boje rezultata?
 
Tragikomično je slušati kako se SNSD bori za urbanizam i za uređenu Banjaluku, pravdajući skidanje svih regulacionih planova sa dnevnog reda, a upravo su oni i pod njihovim patronatom 22 godine skrnavili izgled Grada.
 
Dovoljno se samo sjetiti ‘Picinog parka’ gdje je gradska imovina, zelena površina, data privatnom licu i pretvorena u džinovske zgrade koje predstavljaju arhitektonskog monstruma. Svi problemi sa urbanizmom u Banjaluci su naslijeđeni.
 
Nema ni jedna sporna lokacija, sporna dozvola ili sporni regulacioni plan koji počinje dolaskom nove gradske administracije.
 
Svjesni da ulazimo u predizbornu kampanju kada de baš i ne biraju riječi nećemo koristiti vokabular Vlade Đajića nego ćemo ostati pristojni i koristi isključivo argumente, a ne insinuacije, lažne optužbe i uvrede.
 
Građani Banjaluke vide i osjete promjene u našem gradu. Benefite politika koji provodi Gradska uprava osjetilo je svako domaćinstvo.
 
Udžbenici, subvencije za prevoz, subvencije za vrtiće, izgradnja mosta u Česmi, izgradnja dvije osnovne škole, rekonstrukcija i izgradnja velikog broja saobraćajnica, izgradnja seoskih vodovoda, kulturna dešavanja i manifestacije… to je sve ono što stoji kao rezultat naspram kleveta i napada i čega se oni najviše boje'', navodi se na kraju saopštenja za javnost banjalučkog PDP.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanivuković uručio Milošu Vučeviću Ključ grada – počasni građanin Banjaluke

Potpredsjedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Milošu Vučeviću na svečanoj akademiji u Banjaluci je uručeno najveće gradsko priznanje...

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić na obilježavanju Dana grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je u ime Opštine Lopare boravio na obilježavanju Dana grada Banjaluka. Ristića je...

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...

MINISTAR NEŠIĆ se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom (foto)

Danas sam se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom. Razgovarali smo o bezbjednosnim izazovima sa kojima se...