Osnovna škola “Sveti Sava“ Bijeljina: Donacija američke organizacije “Spirit of America“

Datum:

Share post:

Juče su u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Bijeljini predstavnici Organizacije za civilnu i vojnu saradnju Američke ambasade u BiH održali sastanak sa direktorom škole Đorđem Mirkovićem i ovom prilikom dali donaciju školi u vidu nastavnih učila.

„Zahvaljujući jednom od roditelja, dobili smo donaciju Američke ambasade, odnosno Organizacije za civilnu i vojnu saradnju u vidu nastavnih učila – projektor, platno, štampač, kao i košarkaške i fudbalske lopte. Sve to će našim đacima mnogo značiti i nadam se da će se ova saradnja sa Američkom ambasadom nastaviti i u budućnosti“, rekao je Mirković.

Neke od većih donacija koje je ova škola dobila u prethodnom periodu su učenički ormarići koje je dala Addiko banka, finansijska sredstva u vrijednosti od 85.000KM za sanaciju školske ograde i presvlačenje igrališta i 20.000KM za podove u učionicama od tadašnjeg predsjednika RS Milorada Dodika.

„Ovo je bila odlična prilika da u saradnji sa Osnovnom školom „Sveti Sava“ i partnerima iz Oružanih snaga BiH organizujemo donaciju za školu. Donaciju smo dobili od organizacije koja se zove „Spirit of America“ i mislimo da je dobro da na ovaj način pomognemo ovoj školi u Bijeljini“, rekli su ispred Organizacije za civilnu i vojnu saradnju Američke ambasade u BiH.

Ovo je njihova prva donacija školi „Sveti Sava“ u Bijeljini i izrazili su nadu da će biti još ovakvih donacija, odnosno da će se saradnja sa Bijeljinom nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Četvrti Sajam cvijeća u Bijeljini „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“ 25. i 26. maja (foto)

Četvrti Sajam cvijeća „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“ u Bijeljini biće održan 25. i 26. maja u...

Đoković započeo 426. nedjelju na prvom mjestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 426. nedjelju na prvom mjestu ATP liste, čime je nastavio da...

GIMNAZIJALAC Vuk Janković osvojio SREBRO na Matematičkoj olimpijadi BiH (foto)

Učenik prvog razreda trebinjske gimnazije Vuk Јanković osvojio je srebrnu medalju na 29. Matematičkoj olimpijadi BiH i postao...

SPC: Neistinama pokušavaju dati legitimitet istorijskoj inverziji

Srpska pravoslavna crkva (SPC) diže glas i ponovo ukazuje na neistine u domaćem i globalnom javnom prostoru čiji...