Oročena štednja za sigurniju budućnost – Akcija do 30. juna – do 3,45% na oročenu štednju u MF Banci

Datum:

Share post:

Naše društvo još uvijek je poprilično tradicionalno kada su u pitanju načini čuvanja fonda za “crne dane” i često volimo da novac držimo u kući, na sigurnom, skriven ponekad i od nas samih.

Iako smo daleko od zemalja koje njeguju kulturu oročene štednje u bankama, među kojima prednjače Luksemburg, Belgija, Malta, Austrija i Holandija čiji stanovnici imaju značajne iznose dugoročno oročene na računima banaka, statistike iz godine u godinu pokazuju da se i kod nas navike mijenjaju i da stanovništvo prepoznaje prednosti štednje novca u bankama.

Banke danas nude različite kamatne stope na oročenu štednju, a među njima se svakako ističe  MF Banka čije su štediše navikle na tradicionalno atraktivne kamatne stope na ovoj vrsti štednje.

U MF banci u toku je akcija na oročenu štednju, a do kraja juna možete započeti štednju uz obračun kamatnih stopa koje su povećane za 50% za periode štednje od 13, 18, 24 i 36 mjeseci, uz maksimalnu kamatu od 3,45%! Zbog odličnih uslova oročene štednje, ovo je najprodavaniji depozitni proizvod u ovoj banci.

Predsjednik Uprave MF Banke, Bojan Luburić, pojašnjava mogućnosti štednje i njihove karakteristike.

“Ako razmatramo načine štednje, čuvanje ‘šteka’ kod kuće najgora je moguća opcija. Ovakvim vidom čuvanja novca nemate apsolutno nikakvog prinosa, a u periodu inflacije vi nemate nikakav način da barem malo amortizujete njene efekate. Drugi razlog koji ne ide u prilog ovoj vrsti štednje su veliki rizici od krađe i gubitka novca. S druge strane oročena štednja u bankama vam omogućava da  u definisanom vremenskom periodu ostvarite prihod od kamatne stope, te na taj način povećate ukupan iznos vaše štednje.

Ipak, kada govorimo o prosječnim štedišama koji štede iznose od nekoliko hiljada do stotinu hiljada maraka, najpouzdanija je oročena štednja, naročito kada imate značajne kamatne stope i fleksibilne uslove raspolaganja novcem”, kaže Luburić.

Više informacija o ovom štednom proizvodu i aktuelnim kamatnim stopama na štednju, potražite na sajtu MF Banke.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...

BIJELJINA: „ZVIJEZDA 09“ NOVI PREMIJERLIGAŠ? KO GUBI ILI DOBIJA LICENCU?

KRUPA BEZ LICENCE, ZVIJEZDA 09 I GOŠK SA LICENCOM? Prvostepena komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine  za licenciranje klubova...

Razgovarano o radu Medžlisa IZ Bijeljina

Muftija tuzlanski dr. Vahid-ef. Fazlović primio je u petak, 2. juna 2023. godine glavnog imama i predsjednika Medžlisa...