„Orao“ a.d. Bijeljina uspješno prošao nadzornu provjeru po ISO 9001:2015 i EN 9100:2018 standardima

Datum:

Share post:

Kompanija „Orao“ a.d. Bijeljina uspješno je prošla nadzornu provjeru sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2015 i vazduhoplovnog standarda EN 9100:2018. 

Proces provjere, obavljen je od strane priznatog međunarodnog sertifikacijskog tijela Bureau Veritas Certification.

„Orao“ a.d. je pokazao  predanost  usklađivanju sa zahtjevima visokih standarda kvaliteta tokom procesa nadzora. Michal Komosa, provjeravač iz Bureau Veritas Certification, izrazio je zadovoljstvo utvrđenim procesima kompanije i njihovom usaglašenošću sa zahtjevima relevantnih standarda.

Sa već potvrđenim sistemom menadžmenta kvalitetom i vazduhoplovnim standardima, „Orao“ a.d. je zadržao svoj sertifikat za oblasti konstruisanja i proizvodnje rezervnih dijelova za turbomlazne motore, održavanja, opravke i generalnog remonta turbomlaznih motora, specijalnih alata, verifikacije mjerne opreme, ispitivanja materijala i galvansko-hemijske zaštite.

Nadzorna provjera dodatno potvrđuje posvećenost kompanije „Orao“ a.d. visokim standardima kvaliteta i vazduhoplovnim normama, što će omogućiti kompaniji da nastavi da pruža pouzdane proizvode i usluge svojim klijentima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: orao.aero

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...