Omladinci Republičke stranke Srpske (RSS) prisustvovali su u Bijeljini predavanju Igora Jurića pod nazivom „Ukradena bezbjednost“, a cilj ovog predavanja bilo je da ukaže na probleme kada je riječ o vršnjačkom nasilju, načinu ispoljavanja nasilja među djecom i mladima, kao i podizanju svijesti građana o značaju njegovog blagovremenog otkrivanja.

Na predavanju je bilo riječi i o problemima mladih u svakodnevici, trgovini ljudima, borbi protiv pedofilije, velikom uticaju društvenih mreža, a glavni cilj ovakvih skupova je smanjenje broja Internet nasilja u školama i podizanje svijesti kod učenika o posljedicama ove pojave.

Članovima Republičke omladine Srpske drago je što su mogli da čuju i detalje o obavezi društva, škole i porodice da djeluju preventivno i preduzmu mjere kako bi djeca bila osposobljena da pametno i bezbjedno koriste Internet.

Budimo odgovorni i budimo dio pozitivnih promjena u društvu!

Predavanje „Ukradena bezbjednost” održano je u Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić” u Bijeljini, a organizatori su Gradska organizacija Crvenog krsta i Biblioteka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име