Omladinci Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ obilježili Međunarodni dan žena (video)

Datum:

Share post:

Omladinci Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“, odbornici i predstavnici političkih stranaka iz Bijeljine danas su obilježili Međunarodni dan žena podjelom cvijeća ispred Narodne biblioteke „Filip Višnjić“.

Aleksandar Đurđević, ispred Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ rekao je da su žene stub porodice i društva, te da svaki dan treba iskazivati pažnju nježnijem polu, a ne samo 8. marta.

„8.mart je stvar kućnog vaspitanja i odgoja i 8. mart treba da bude svaki dan, da se naše majke, bake, ćerke da se osjećaju posebno. Mi smo danas simbolično izašli na šetačku zonu da zajedno sa našim sugrađankama obilježimo ovaj dan, koji treba da bude kao i svaki drugi, jer svakog dana moramo poštovati naše dame. Svi mi koji se bavimo društveno političkim angažmanom, koji smo na javnim funkcijama, moramo to imati u vidu svaki dan. Iz političke opcije kojoj ja pripadam, možete vidjeti da su kod nas žene svakako na najvišim mogućim funkcijama, da imaju povjerenje i podršku, a one to kao i uvijek, na najbolji mogući način, vraćaju“, rekao je Đurđević.

Odbornik u Skupštini Grada Bijeljina, Zoran Sofrenić iskoristio je priliku da čestita praznik svim damama, te poručio da su žene stub porodice i kuće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...

Emodžiji i GIF-ovi su prošlost, WhatsApp sprema novu funkciju

Meta donosi funkciju AI stvaranja slika u realnom vremenu za WhatsApp. Ova opcija omogućava korisnicima da prave slike bazirane...

AGRO SAVJET: Kako se osloboditi puževa u bašti

Ako već nisu, puževi će uskoro otkriti vašu baštu i izabrati je za svoju trpezariju. Postoje načini da...

SERVISNE INFORMACIJE za 24. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...