Održana modna revija „Žena kroz vremena“ u Bijeljini – večeras je Bijeljina bila Grad mode i visoke elegancije (video)

Datum:

Share post:

Bijeljina je večeras bila Grad spektakla, Grad mode i visoke elegancije.

U salonu “Exkluziv” večeras je održana modna revija “Žena kroz vremena”, čiji su domaćini bili Borko Majstorović, make up Artist i Danka Klimenta, hair stylist.

Na reviji su prikazana 22 modela koji su prezentovali ženu kao damu, ratnicu, anđela i sve sa čim se jedna žena suočava kroz različite teme.

Tematika je sasvim nova za naše prostore, nova svjetla, elementi sa kojima se do sada naš Grad nije susretao.

Borko Majstorović, make up Artist, istakao je da je večerašnja revija spektakl koji se do sada nije dogodio u Bijeljini. Kako kaže, kroz nesvakidašnju šminku i frizure, koje nisu nosive, pokazaće svoju umjetnost, kao i kakva žena može da bude.

Majstorović je takođe govorio i o svom putu, koji je, kako kaže, bio trnovit i težak, s obzirom da kada je počeo da se bavi profesionalnim šminkanjem, podršku je imao samo od nekolicine osoba.

„Ovaj posao sam počeo da radim sa svojih 15 godina i jako malo ljudi je bilo uz mene. Uz mene su bile moje tri drugarice, koje su i večeras ovde sa mnom.. Karijeru sam počeo tako što sam, sa 15 godina, dijelio letke sa mojim drugaricama po Bijeljini i lijepio iste na sve objekte za reklame kako bi se pročulo za mene i evo me danas ovdje gdje sam“, rekao je Majstorović, te dodao da je večerašnja revija uvod u njegove planove i nastavak karijere.

Danka Klimenta, hair stylist, vlasnica frizerskog salona “ArtRoom” i jedan od organizatora večerašnje revije, potvrdila je navode Majstorovića da je revija nesvakidašnja, te da je riječ o čistoj umjetnosti.

Kada je riječ o njenom poslovnom putu i uspjehu, Danka ističe da je imala sreće, s obzirom da je učila od najboljih, a usavršavala se na Panjković akademiji. Ubrzo nakon toga je otvorila svoj salon i od malog salona koji je imao samo jedan ladičar, danas već ima svoj „ArtRoom“, stekla je veliki broj klijenata, kao i njihovo bezgranično povjerenje.

„Danas je sve ekstremnije, bar što se tiče mog dijela posla. Djevojke danas vole što duže repove, kike što duže… skoro me je jedna djevojka pitala može li kika do koljena, tako da, što ekstremnije – to bolje“, kaže Danka koja se ovim poslom bavi već 15 godina.

Na reviji su se večeras pojavila i medijska lica poput Aleksandre Tadić Cipke, Xander Misoljčić, Mc Sajsi, mnogobrojni TV voditelji i glumci…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...

BIJELJINA: „ZVIJEZDA 09“ NOVI PREMIJERLIGAŠ? KO GUBI ILI DOBIJA LICENCU?

KRUPA BEZ LICENCE, ZVIJEZDA 09 I GOŠK SA LICENCOM? Prvostepena komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine  za licenciranje klubova...

Razgovarano o radu Medžlisa IZ Bijeljina

Muftija tuzlanski dr. Vahid-ef. Fazlović primio je u petak, 2. juna 2023. godine glavnog imama i predsjednika Medžlisa...