11.07.2023. godine u Beogradu, na Fakultetu organizacionih nauka, održan je sastanak predstavnika Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

Bilo je riječi o uspostavljanju buduće saradnje, o mnogobrojnim aktivnostima čiji bi učesnici bila oba fakulteta, a kojima bi saradnja bila obogaćena, o pozitivnim efektima saradnje na zaposlene i na studente, a sljedeći korak u periodu koji slijedi će biti potpisivanje sporazuma o saradnji.

Predstavnici Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina na ovom radnom sastanku bile su dekanica, prof. dr Vesna Petrović i doc. dr Biljana Kovačević. Svoje zadovoljstvo ovim sastankom iskazala je i prof. dr Sandra Jednak, prodekan za međunarodnu saradnju Fakulteta organizacionih nauka koja je istakla da se raduje budućoj saradnji.

Predstavnice Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina su imale priliku da se upoznaju i sa ljetnom školom koju organizuje Fakultet organizacionih nauka, a čiji je učesnik ove godine i Aleksandar Ranđelović, student četvrte godine studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, sa smjera poslovna informatika. LJetna škola pod nazivom “Data Empowering Business” se održava u periodu od 10. do 15. jula 2023. godine na kampusu Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име