Održan Dan otvorenih vrata u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Dana, 17.03.2023. godine u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini održan je „DAN OTVORENIH VRATA“ na kojem su učenici završnih razreda srednjih škola sa područja regije Bijeljina imali priliku da se upoznaju sa programima rada petnaest fakulteta i dvije akademije koje se nalaze u sklopu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Program predviđen za „DAN OTVORENIH VRATA“ počeo je zvaničnim obraćanjem predstavnika Univerziteta u Istočnom Sarajevu, doc. dr Marka Gutalja, prorektora za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta.

Prisutnima se obratila i Maja Sekulić, student prorektor i predstavnik studenata Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

Ovaj program je svojom pjesmom uljepšao hor Pedagoškog Fakulteta u Bijeljini, a prisutnima se svojom besjedom predstavio i član besjedničke sekcije Pravnog fakulteta.

Nakon uvodnog dijela programa, oko 500 srednjoškolaca sa područja Grada Bijeljine, Ugljevika, Lopara, Janje, Zvornika, Šekovića, Srebrenice, Vlasenice i Milića imali su priliku da posjete štandove fakulteta i akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i da prikupe korisne informacije koje su im značajne pri izboru budućeg zanimanja.

Za učenike je obezbjeđeno i posluženje, a ovaj događaj je bio i medijski propraćen.

Poruka koju je danas Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina uputio budućim brucošima bila je: „BIRAJTE BIJELJINU, BIRAJTE FAKULTET POSLOVNE EKONOMIJE BIJELJINA, UNIVERZITETA U ISTOČNOM SARAJEVU. ČEKAMO VAS!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...