Održan Dan otvorenih vrata u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Dana, 17.03.2023. godine u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini održan je „DAN OTVORENIH VRATA“ na kojem su učenici završnih razreda srednjih škola sa područja regije Bijeljina imali priliku da se upoznaju sa programima rada petnaest fakulteta i dvije akademije koje se nalaze u sklopu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Program predviđen za „DAN OTVORENIH VRATA“ počeo je zvaničnim obraćanjem predstavnika Univerziteta u Istočnom Sarajevu, doc. dr Marka Gutalja, prorektora za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta.

Prisutnima se obratila i Maja Sekulić, student prorektor i predstavnik studenata Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

Ovaj program je svojom pjesmom uljepšao hor Pedagoškog Fakulteta u Bijeljini, a prisutnima se svojom besjedom predstavio i član besjedničke sekcije Pravnog fakulteta.

Nakon uvodnog dijela programa, oko 500 srednjoškolaca sa područja Grada Bijeljine, Ugljevika, Lopara, Janje, Zvornika, Šekovića, Srebrenice, Vlasenice i Milića imali su priliku da posjete štandove fakulteta i akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i da prikupe korisne informacije koje su im značajne pri izboru budućeg zanimanja.

Za učenike je obezbjeđeno i posluženje, a ovaj događaj je bio i medijski propraćen.

Poruka koju je danas Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina uputio budućim brucošima bila je: „BIRAJTE BIJELJINU, BIRAJTE FAKULTET POSLOVNE EKONOMIJE BIJELJINA, UNIVERZITETA U ISTOČNOM SARAJEVU. ČEKAMO VAS!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...

SELAK: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića

Selak: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića Naš narod je u 20. vijeku dao ogroman doprinos...

KK “Budućnost“ iz Bijeljine večeras protiv Jahorine u finalnoj seriji za prvaka Srpske

Bijeljinski tim izborio je finale nakon trijumfa u majstorici protiv gradskog rivala Radnika rezultatom 74:72, i na kraju...

Vučić – O’Brajanu: Suprotstavićemo se nasilju nad srpskom državom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je američkom diplomati Džejmsu O'Brajanu na jasnom stavu da Priština mora da formira...