Odličan nastup pionirki i pionira atletskog kluba Akademac iz Bijeljine na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu RS u krosu

Datum:

Share post:

Juče je u Laktašima u organizaciji ASRS i pod pokroviteljstvom grada Laktaši održano IMLEK Pojedinačno i ekipno prvenstvo RS u krosu. U sjajnom sportskom ambijentu postignuti su odlični rezultati. Akademci su učestvovali sa dvije ekipe pionira/ki i obje su se popele na pobjedničko postolje. Trke pionirki i pionira su bile najmasovnije na ovome prvenstvu.

Ekipa pionirki u sastavu: Ivona Ćevriz, Valentina Laketić i Anđela Radenković osvojile su odlično 2. mjesto, timski rad tokom cijele trke na kraju je dao odlične rezultate za ovu mladu ekipu Akademca.

Ekipa pionira u sastavu: Zoran Blagojević, Marko Milošević i Pavle Savić zauzela je 3. mjesto takmičivši se sa starijima od sebe tri godine.

U pojedinačnoj konkurenciji, Ivona Ćevriz je bila izvanredna u kategoriji starijih pionirki popevši se na pobjedničko postolje osvojivši odlično 3. mjesto. U istoj kategoriji  Valentina Laketić zauzela je 4. mjesto. U kategoriji mlađih pionirki odlična je bila Anđela Radenković popevši se na pobjedničko postolje osvojivši 3. mjesto.

Od pionira u pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji je bio Zoran Blagojević na 2. pozicii  u kategoriji mlađih pionira, u istoj kategoriji odličan je bio Pavle Savić. Marku Miloševiću, kome smo nedavno poželili dobrodošlicu u naš klub, ovo je bilo prvo zvanično takmičenje na kom je dao znatan doprinos u plasmanu ekipe.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić,...

DODIK: Ako rezolucija prođe u UN, nećemo poštovati to što se u njoj navodi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da, ako najavljena sporna rezolucija o Srebrenici bude usvojena u Generalnoj...

BANJAC: Srpski narod podiže glas protiv namjere da ga proglase genocidnim!

Srpski narod neće dati svoju slobodu, institucije, imovinu i Republiku Srpsku, poručio je predsjednik Narodne partije Srpske Darko...

MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Srpska nije rezultat genocida nego odbrane od genocida

Milica Đurđević Stamenkovski, narodni poslanik u Skupštini Srbije, rekla je da Trg Krajine nije večeras samo glavni gradski...