ODBORNICI SDS aktivno učestvuju u radu SG Bijeljina, a istu NE PODRŽAVA Gradonačelnik Ljubiša Petrović!?

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Grada Bijeljina, Ljubiša Petrović, još od neuspjelog opoziva ponavlja istu tezu – Skupština nije legitimna.

Iako Petrović smatra da Skupština Grada Bijeljina nije legitimna, odbornici SDS u punom sastavu učestvuju u istoj, te joj na taj način priznaju legitimitet.

Da li to znači da je Skupština nelegalna samo za Gradonačelnika, a za preostale partijske kolege iz SDS Skupština uživa puni legitimitet?!

Sa druge strane, odbornici PDP očigledno poštuju stav Gradonačelnika (koalicionog partnera), te ne učestvuju u radu Skupštine i istu ne podržavaju.

SG BIJELJINA: SDS prisutan. Zašto su odbornici PDP napustili sjednicu?

Današnjoj Skupštini ponovo je prisustvovao Klub odbornika SDS u punom sastavu, dok odbornici PDP nije prisustvovali. Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje, odbornici PDP nisu željeli prisustvovati sjednici na kojoj ne prisustvuje predlagač tačaka, odnosno, Gradonačelnik Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sutra Izborna skupština GO SPS Bijeljina

U Bijeljini će se održati Izborna skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Bijeljina. U nedjelju, 3. marta 2024. godine,...

Uspješno izvedena pokazna vježba “Spasavanje 24 – Bratunac” (foto)

U Bratuncu je juče uspješno izvedena pokazna vježba „Spasavanje 24 - Bratunac“, koju je Republička uprava civilne zaštite...

DODIK NAKON SASTANKA SA BLANAROM “BiH u EU može samo bez Šmita i stranih sudija” (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Slovačke Jurajem Blanarom da je...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

Dvanaest beba rođeno je u Banjaluci, po četiri u Bijeljini i Gradišci, u Zvorniku tri, po dvije u...